Afdrukken

Nieuw in de showroom! De Denon DJ MCX8000

Gepubliceerd op door

Nieuw in de showroom! De Denon DJ MCX8000

Denon_DJ_MCX8000

Deze week hebben wij de MCX8000 binnen gekregen. De MCX8000 is de nieuwe standalone DJ controller van Denon DJ. Wij hebben deze meteen in de showroom geïnstalleerd en uitgeprobeerd.

 

Denon DJ MCX8000 in de ShowroomDe controller is stevig gebouwd, licht van gewicht en heeft alle functies die een DJ maar kan wensen, zoals: USB speler, 4-kanaals mixer, ingebouwde effecten, performance pads voor cues, rolls en om samples af te spelen en nog veel meer. De MCX8000 is met de laatste versie van Serato DJ en in standalone modus te gebruiken, hij is dus geschikt voor zowel laptop DJ's als standalone DJ's. Verder is de controller is voorzien van de unieke functie om licht en video met de muziek te synchoriseren via een Stage linq netwerk connectie (ethernet aansluiting).

 

We hebben de MCX8000 in demo gezet in de showroom in Zaandam. Wij nodigen je van harte uit om deze uit te komen proberen!

 

Wil je meer informatie over de Denon DJ MCX8000? Of deze bestellen? Klik hier

 

Nieuwe Denon DJ Hoofdtelefoons

Ook hebben wij de nieuwe DJ hoofdtelefoons van Denon DJ binnengekregen: de HP800 en de HP600. Deze hoofdtelefoons zijn professionele, gesloten hoofdtelefoons met een mooi geluid. Ze zien er strak uit en door de kussentjes in de hoofdband zijn ze zeer comfortabel, zelfs op lange termijn. Verder zijn deze hoofdtelefoons stevig gebouwd en voorzien van vervangbare ear pads (bij de HP600 zijn deze optioneel, bij de HP800 worden deze meegeleverd).

 

De HP800 is geheel op te vouwen en daardoor makkelijker te vervoeren dan de HP600. Ook heeft de HP800 een groter frequentiebereik en kan deze een krachtiger geluid aan. In tegenstelling tot de HP600, wordt de HP800 geleverd met vervangbare ear pads. De HP800 is ook steviger, door de aluminium en stalen constructie.

 

Om meer te weten te komen over de professionele headphones van Denon DJ of om te bestellen gaat u naar de productpagina's (klik op de afbeeldingen).

 

Denon DJ HP600

Denon DJ HP800

Denon DJ HP600 Denon DJ HP800

Alleen geregistreerde gebruikers mogen opmerkingen plaatsen.
Aanmelden en opmerking plaatsen Nu registreren