Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Opent u een nieuw restaurant, Café, Club of Voetbal kantine? Of moet de School, Bedrijfskantine, Discotheek of kerk voorzien worden van een nieuwe licht en/of geluid installatie?
Dan bent u bij dj-verkoop aan het juiste adres. Wij hebben gespecialiseerde mensen in ons team die zorgen voor het juiste advies en het veilig en correct installeren en aansluiten van alle apparatuur.

Dj-verkoop verzorgt ook de het professioneel installeren en aansluiten + instructie hoe alles werkt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben alle kennis in huis en kunnen bij u op locatie langs komen om te bespreken en te bekijken wat er nodig is en zo komen we tot een passend voorstel voor de nieuwe installatie.

Na het opleveren kunnen we ook direct aan de eindgebruikers/personeel uitleggen hoe alles werkt zodat u ook direct goed met alle apparatuur om kunt gaan.

Dj-verkoop is een totaal aanbieder op licht en geluid apparatuur met de kennis en expertise van een licht en geluid installatie bedrijf. Wij kunnen voor u de installatie verzorgen zoals het nodig is en zorgen dat u veilig, goed en lang plezier kunt hebben van uw licht en/of geluid apparatuur.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

 

Heeft u niet een heel nieuwe installatie nodig? Wij repareren ook en kunnen onderhoud uitvoeren aan uw licht en / of geluid apparatuur, klik voor meer informatie hier.