Filteren op

Laatste Product Waarderingen RSS Feed

LTC KARAOKE STAR 2 MKII - Karaoke set met USB/SD en Bluetooth
hij gaat echt niet zo hart maar me dochter is er blij mee. in haar slaapkamer is het ook wel goed
mei 19, 2019
Equinox Hot Rod Moving Head
Zeek klein en toch een krachtig licht effect. Me hele kamer word er mee verlicht en hij heeft mooie ...
mei 17, 2019
Palmer Pro MONICON - Passieve Monitor Controller
Deze Monitor volume regelaar werkt uitstekend en ziet er ook nog eens er goed uit. ik heb deze nu in ...
mei 15, 2019
BST PRO MX56U - Mengpaneel met 2 zone met USB MP3 Speler
een fijne mixer en ziet er ook netjes uit. alles wat ik nodig heb zit er op en ik kan nu van achter ...
mei 14, 2019

Licht en geluid winkel Regio Amsterdam

Ben jij DJ, zanger(es) of entertainer en ben je opzoek naar professionele licht en geluid apparatuur dan ben je bij ons bent u aan het goede adres, of u nu komt uit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en HeemstedeDj Gear koop je in de regio amsterdam bij dj-verkoop.
Je kunt langskomen in de Winkel en Showroom in Zaandam en alle producten bekijken en uittesten zoals bijvoorbeeld studio monitoren, speakers, dj Gear, licht effecten,zang en opname apparatuur en allerlei andere soorten licht en geluidsapparatuur. Pa apparatuur koop je in de regio amsterdam bij dj-verkoop
Wij bezorgen in heel Nederland waaronder ook in Diemen, Zwanenburg, Landsmeer, Aalsmeer, Uithoorn en Abcoude . Ook kunnen wij de apparatuur voor je installeren. Als je bij ons langs wilt komen dan zijn wij te vinden in Zaandam. Naast de producten die wij verkopen en verhuren geven wij ook DJ Cursussen voor beginnende maar ook gevorderde DJ's.

Tijdens je bezoek aan onze showroom bieden wij jou volledige aandacht en helpen wij meedenken naar welk product jij zoekt. Ook nemen wij goed de tijd, zodat er altijd tevreden klanten de deur uitgaan.

Wat u ook bent of doet, of het nu hobby of professioneel gebruik is, wij kunnen u vast van dienst zijn.licht effecten en  apparatuur koop je in de regio amsterdam bij dj-verkoop

Ook u als koor, kerk, school, club, vereniging of bedrijf kunt bij ons terecht voor advies, apparatuur en/of installatie.

Licht en geluid winkel Regio Amsterdam

subcategorieën

Er zijn geen producten gevonden.