Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
Koop je Megafoon groot of klein voordelig bij dj-verkoop accu mp3 enz.

Megafoons

Bij DJ-verkoop vind je ook megafoons in vele soorten en maten. ook hierin kijken we altijd naar een goede prijs kwaliteit verhouding en hebben we hele mooie megafoons al voor zeet weinig geld. zo hebben we ook megafoons met meegeleverde oplaadbare accu's en gebruik op batterijen.

Sommige megafoons zijn ook uitgerust met een ingebouwde usb of SD mp3 speler, bluetooth en/of sirene, zo kun je tussendoor ook een leuk deuntje laten horen of vooraf opgenomen teksten afspelen.

We hebben ook enkele megafoons die ook een ingebouwde recorder hebben waarmee je direct iets kunt opnemen en dan op reapeat kunt laten afspelen.

Waar een megafoon uitermate geschikt voor is is bijvoorbeeld voor; acties op straat, omroepen van mededelingen, buiten voor grote menigten spreken, scores omroepen op het sport veld en nog heel veel meer.

Een Megafoon is ook uitstekend geschikt om te gebruiken bij ontruimingen en de BHV maar let er wel op dat je altijd zorgt voor volle batterijen in de buurt zodat je niet een megafoon pakt waarvan de batterijen leeg zijn!

Megafoons

subcategorieën