Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
Beste prijs-kwaliteit DJ Monitoren en Studio speakers kopen?

Beste prijs-kwaliteit

Er zijn zo veel Studio Speakers en DJ monitoren dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste speakers.

Wij testen zelf bijna alle Studio Speakers en DJ monitoren van bijna alle merken en typen en vergelijken ze in de bijbehorende prijs klasse, zo komen wij tot een conclusie welke wij het beste vinden klinken en voor welk doel.

Zo komen de Monkey banana over het algemeen met de Gibbon serie en de Baboon serie boven de andere merken en typen uit, als je ons woord nog niet direct durft te geloven nodigen we u graag uit om ze te komen beluisteren en vergelijken in onze showroom in Zaandam.

De Gibbon 5 zijn compact maar klinken heel erg vol en heel erg mooi en geven een uitstekende neutrale weergaven van je productie maak ze zullen ook heerlijk klinken bij je dj set. ze zijn ook nog eens in meerdere kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd wel een kleur naar je smaak bij zit.

De Baboon 6 horen bij de middenklasse monitor speakers, deze zijn echt super voor alle doeleinden. Door de ribon techniek klinken ze super helder en kun je echt ontspannen genieten van de muziek. de balans tussen alle frequenties is echt uitzonderlijk en het zal je nergens in tekort schieten.

Als je een voordelige 7" speaker wenst dan is op dit moment naar onze mening de T7V van adam audio zeker de beste keuze, hij heeft een uitstekende prijs en zeker een prachtig geluid. ze zijn met de T7V zeker een goede weg in geslagen betreft het totaal plaatje en dat voor nog geen 200,-

Beste prijs-kwaliteit

subcategorieën