Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
Flight cases, Bags, Tassen, Stofkappen voor DJ Gear kopen

Flight cases / Bags

Natuurlijk wilt u niet dat uw apparatuur beschadigd. In deze categorie vind u verschillende flightcases, bags en stofkappen die de nodige veiligheid voor uw apparatuur bieden.

Flightcases zijn simpelweg bescherm kisten voor uw apparatuur. Deze cases worden vaak voor transport van apparatuur gebruikt, maar ook om bijvoorbeeld uw apparatuur in te bouwen.

Bags en Tassen zijn echt bedoeld om uw apparatuur makkelijk te vervoeren zonder dat het in een zware kist of koffer moet. Tassen zijn flexibel en makkelijk op te bergen op het moment dat u ze niet gebruikt.

Staat je apparatuur op een vaste plek, en word het niet constant gebruikt? Dan is een stofkap ideaal om uw apparatuur schoon en stofvrij te houden.

 

Alles wat u zoekt aan flightcases of bags kunt u bij ons vinden! Toch niet gevonden wat u zoekt, of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gewoon even contact met ons op voor het juiste product of meer informatie.

 

Wij helpen u graag verder.

Flight cases / Bags

MAGMA DJ-CONTROLLER CASE SC LIVE 4

Deze koffer is gemaakt van 9 mm vinylgelamineerd multiplex, stevige aluminium profielen en heavy-duty vlindersluitingen en biedt ultieme bescherming voor mobiel gebruik onderweg.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 7 dagen
€ 239,90
0 1 2 3 4 (7)
Magma MULTI-FORMAT TURNTABLE CASE II
In prijs verlaagd

Magma MULTI-FORMAT TURNTABLE CASE II

De nieuwe MULTI-FORMAT TURNTABLE CASE II is een heavy-duty koffer die speciaal is ontworpen om te passen op de populaire Technics SL-1200/1210 Turntable of de Rane Twelve Player.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 7 dagen
€ 179,90 € 169,90
0 1 2 3 4 (0)