Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw Beamz lasers en Lightbox5

Nieuw Beamz lasers en Lightbox5

Party lights zijn leuk, maar deze nieuwe LED & Lasers effecten zal iedereen op je party versteld doen staan.

Het duurt slechts enkele seconden om de lasers te installeren en binnen een paar tellen zal iedereen in de feeststemming komen!
De combinatie van rode en groene (gobo)-laser effecten met een hoog vermogen LED's zorgen voor een verbluffende reeks spectaculaire effecten.
De Effecten worden geleverd inclusief afstandsbediening om het effect makkelijk te kunnen bedienen als deze buiten handbereik is geplaatst.

De drie nieuwe lasers van BeamZ zijn door de goedkope prijs erg leuk om cadeau te geven of zelf te gebruiken voor je huist feest.
Zelfs als je weinig of geen toegang tot een stopcontact hebt hebben we zelfs de Beamz Athena, deze kunt u op accu gebruiken.

De nieuwe  BeamZ LightBox5 - PartyEffect 5 in 1 combineert de kracht van 5 spectaculaire effecten in 1 behuizing en zorgt daardoor voor het complete party effect uit slechts 1 lichteffect!  Erg simpel aan te sluiten en geeft een onwijs tof effect aan uw feest.

Beamz Acrux Quatro - R/G Party Laser System with RGBW LEDs

De Acrux is een geweldig led/lasersysteem dat elk feest of elke kamer verlicht met een variatie van magische stralen en spectaculaire patronen

Beamz Athena - RG Gobo Laser System with Battery

De Athena Gobo laser met oplaadbare accu maakt ieder feest compleet. Deze portable laser met gekleurde LED bundels staat garant voor een spectaculaire licht en lasershow.

BeamZ LightBox5 - PartyEffect 5 in 1 DMX, geluid modus, UV, Laser, Stroboscoop

De LightBox5 combineert de kracht van 5 spectaculaire effecten in 1 behuizing en zorgt daardoor voor het complete party effect uit slechts 1 lichteffect!
Share This: