Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
Wil jij tijdens het gamen ook goed geluid? Wij hebben een mooie selectie voor je gemaakt.

Gaming Headset

Wij als DJ-Verkoop weten alles van hoofdtelefoons en zo hebben we uiteraard ook de juiste hoofdtelefoon voor jou als gamer! Als Gamer wil je natuurlijk elk detail horen en dan wil je dat niet altijd over de speakers doen omdat dan iedereen in huis er last van heeft of dat je speakers gewoon niet de details goed kunnen laten horden.

Als beste keuze hebben we de DJH7000 geselecteerd met een zeer comfortabele vorm en oorkussens die heel lang comfortabel zitten en uiteraard met een uitstekend geluid.

Met zo een mooie hoofdtelefoon wil je die natuurlijk niet telkens op je bureau of toetsenbord neer kwakken, ook daar hebben we iets moois voor. De Gravity HP serie bestaat uit hele handige, mooie en stevige hoofdtelefoon standaards voor zo goed als elke situatie.

p.s. De meeste hoofdtelefoon zijn trouwens zonder microfoon en met draad die we hier hebben aangezien draadloos zorgt voor een vertraging in de meeste gevallen en de spraak natuurlijk via bijvoorbeeld een studio microfoon gaat.

Mocht je hulp nodig hebben omdat je niet weet welke beter bij jou past? neem dan gewoon even contact met ons op.

Gaming Headset

subcategorieën