Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
De beste Drive in Show en verhuur op maat!

Drive in Show en verhuur op maat!

Wil je een complete Licht en Geluid set huren met of zonder DJ en licht en geluid technicus? ook dat is mogelijk bij DJ-VERKOOP!
We hebben speciaal gespecialiseerde licht en geluid technici in huis die die met veel plezier bij u het licht en geluid komen installeren en aansluiten en ook weer komen afbouwen en opruimen.
Daarnaast hebben we ook de beste DJ's beschikbaar om te draaien op uw feest en er voor te zorgen dat uw feest of evenement een groot succes zal gaan worden. naars een DJ is vaak ook een Licht jockey geen overbodige luxe voor die prachtige en indrukwekkende licht show! We hebben alles in huis en zorgen er altijd voor dat uw feest, evenement, toespraak of presentatie een groot succes zal worden!

We hebben hier enkele voorbeelden voor je samengesteld maar wij kunnen voor elk feest, evenement, presentatie, enz.enz. alles precies voor je op maat samenstellen. Neem gewoon even contact met ons op en we maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Drive in Show en verhuur op maat!

subcategorieën