Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Informatie rondom herroeping en retour

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige aankoop bedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u terug naar de winkel van dj-verkoop zijn voor eigen rekening. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan DJ-Verkoop geretourneerd worden. Zorg er dus voor dat u bij het openen niets kapotscheurt maar het plakband voorzichtig door snijdt zonder de spullen of verpakking te beschadigen. (Wanneer u iets defect heeft ontvangen dan zullen wij dit voor u vervangen voor een nieuwe of in sommige gevallen direct repareren en weer aan u retourneren)

Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

 1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
 2. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.
 3. De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de ondernemer hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt.

Lees ook: Algemene voorwaarden

Bij het retour sturen van een of meerdere producten is het van belang dat ook de originele verpakking van de spullen niet kan beschadigen tijdens transport, verpak de spullen dus goed in een stevige omdoos zodat de producten en verpakking niet kunnen beschadigen tijdens transport. Plak dus de originele dozen niet onnodig dicht en beplak de originele dozen en verpakking niet als dat niet noodzakelijk is. (schade bij de retour is voor uw rekening dus zorg dat het goed verpakt is, als u zeker wil zijn kunt u het ook verzekerd retour verzenden)

Er zijn 2 manieren voor het aanmelden van uw retour om uw retour goed af te kunnen handelen.

 1. U logt in op de website of klikt rechts boven op uw naam als u al ingelogd bent, dan klikt u op orders en klik rechts op Details van de order die u (gedeeltelijk) wil retourneren. Dan ziet u als het goed is een retour knop. als u hier op klikt kunt u der retour invoeren en aanvragen.
  Na akkoord ontvangt u een mail en kunt u in uw account onder het kopje retouren uw retour terug vinden en helemaal rechts het retour formulier downloaden en uitprinten.

 2. Meld uw retour aan door te antwoorden op uw orderbevestiging. Vermeld in deze mail duidelijk of u wil ruilen of wat u wil retourneren.
  Klik hier om het retour/herroeping formulier te downloaden.

Voeg het formulier toe in de doos van uw retour en vermeld op de omdoos altijd duidelijk uw ordernummer.
Retouren die niet zijn aangemeld en/of zonder formulier kunnen wij niet.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na het compleet retour ontvangen van de goederen zonder schade terug storten.


Uitzonderingen retourneren

Let op:
Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn de producten die slaan op één of meer van de onderstaande voorbeelden:

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 2. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 3. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 4. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 5. Die snel kunnen bederven of verouderen;
 6. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 7. Voor losse kranten en tijdschriften;
 8. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Ons Adres voor retouren:

DJ-verkoop / RMA Quality Sound
Oostzijde 302-36B
1508 ET Zaandam

info@dj-verkoop.nl
075 750 1313


Mocht je alsnog met vragen zitten dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen via telefoon nummer 075 750 13 13, via de online chat maar ook per email op info@dj-verkoop.nl.