Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5

Bij DJ-VERKOOP krijg je altijd een factuur na het afronden van je bestelling, of dit nu in de winkel is of online dat maakt helemaal niet uit.

Belangrijker voor bedrijven is natuurlijk of ze ook de prijzen in de winkel kunnen bekijken exclusief BTW, dit is zeker mogelijk. Om de prijzen zonder btw te zien moet u een account aanmaken mocht u dat nog niet gedaan hebben en daarna gaat u naar uw account door op uw naam te klikken rechts boven aan de pagina. Hierna klikt u op "VUL MIJN BTW NUMMER IN" hier kunt u uw geldige btw nummer invoeren en dan krijgt u de prijzen zonder btw te zien.

Is uw bedrijf in het buitenland gevestigd en laat u uw bestelling op dat adres in het buitenland afleveren dan kunt u bij ons ook zonder BTW bestellen en betalen.

Hiervoor voert u dan ook uw BTW nummer in via uw account zoals hierboven is beschreven en daarna krijgt u dus ook direct alle prijzen zonder btw te zien en kunt u ook zonder btw bestellen.

Hoe kan ik zonder btw vanuit het buitenland bestellen met mijn btw nummer

Lukt het op een of andere manier niet of heeft u vragen of opmerkingen? schroom dan niet en neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder.