Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
Gaming Studio microfoon. Als echte gamer moet je natuurlijk ook goed kunnen communiseren!

Gaming Microfoon

Als Gamer wil je natuurlijk ook goed kunnen communiceren met je vrienden en wat is er nu hipper als een studio microfoon om te zorgen dat je goed verstaanbaar bent.
We hebben sets met bureau standaards en armen en nog veel meer.

Met een Studio microfoon ben je natuurlijk veel beter te verstaan en onze selectie hier in deze categorie is voornamelijk voorzien van een ingebouwde geluidkaart in de microfoon waardoor jet inpluggen in je computer is en meer niet. In bijna alle gevallen zal het dus direct werken!
Bij sommige microfoons zit er ook een hoofdtelefoon en regeling op de microfoon waardoor je nog makkelijker kan gamen. (zoals bijvoorbeeld op de Monkey Banana MICO)

Heb je hulp nodig omdat je niet weet welke beter bij jou past? neem dan gewoon even contact met ons op.

Gaming Microfoon

subcategorieën

Monkey Banana MICO - USB Condensator microfoon zwart
In prijs verlaagd

Monkey Banana MICO - USB Condensator microfoon zwart

De Monkey Banana Mico microfoon is met name geschikt voor podcasttoepassingen als mobiele oplossing voor opnames, voor zang- en stemopnames, streamingtoepassingen en voor het opnemen van akoestische gitaren.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 4 werkdagen
€ 149,00 € 101,00
0 1 2 3 4 (0)