Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Advies voor iedereen!

DJ Verkoop is de Specialist op het gebied van Licht en geluid installaties en we hebben alle expertise in huis en leveren we altijd Advies op maat, of het nu voor een grote of kleine bestelling is. U hoeft ons alleen maar even te bellen, mailen of in de winkel langs te komen en we luisteren naar uw wensen en proberen u hier zo goed mogelijk in te adviseren.

Advies bij u op locatie.

Moet er in uw bedrijf of vereniging een nieuwe licht of geluid installatie komen of moet alles gerepareerd of nagekeken worden? Ook dan is DJ VERKOOP de ideale partner voor u. u kunt een afspraak maken met ons per telefoon, mail of in de winkel en wij komen graag even bij u op locatie kijken voor een geheel vrijblijvend advies. Hier zijn soms wel kosten aan verbonden, deze kosten worden voor u berekend bij de aanvraag en zijn afhankelijk van de grote en afstand.

Na het advies kunnen wij voor u direct eventueel ook een offerte maken voor de installatie of onderhoud, Bij DJ VERKOOP hebben wij professioneel en kundig personeel voor een gegarandeerde juiste en nette installatie of onderhoud van de gehele licht en/of geluid installatie.

Installatie en uitleg

Installatie en uitleg is mogelijk tegen een kleine vergoeding bij iedereen op locatie, dus ook voor bij u thuis of op het werk. Neem even contact met ons op voor de kosten voor hetgeen wat er bij u moet gebeuren!