Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5

Welkom bij DJ Verkoop - Uw Advies op Maat Specialist!

Bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw licht- en geluidinstallaties? Zoek niet verder! DJ Verkoop is uw betrouwbare partner voor deskundig advies en hoogwaardige producten. Wij zijn gepassioneerd door geluid en licht, en we willen graag onze expertise met u delen om ervoor te zorgen dat u de perfecte apparatuur krijgt die aan al uw wensen voldoet.

Advies op Maat voor Iedereen!

Of u nu een professionele DJ bent, een evenementenorganisator of een enthousiaste muziekliefhebber, ons Advies op Maat is er voor iedereen. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en daarom luisteren we aandachtig naar uw behoeften en voorkeuren. U kunt ons bellen, mailen of persoonlijk langskomen in onze winkel, waar ons team klaarstaat om u te voorzien van gepersonaliseerd advies.

Advies bij u op locatie

Moet uw bedrijf of vereniging een nieuwe licht- of geluidinstallatie hebben? Of heeft uw bestaande apparatuur onderhoud nodig? Geen zorgen, DJ VERKOOP staat voor u klaar! Maak een afspraak met ons en we komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvend advies. Onze experts zullen uw ruimte analyseren en op basis van uw budget en vereisten de beste oplossing voorstellen. Eventuele kosten voor het locatiebezoek worden vooraf met u besproken. Kijk voor meer informatie op de installatie of onderhoud pagina.

Professionele Installatie en Uitleg

Na het advies kunnen we direct een offerte voor de installatie of onderhoud opstellen. Bij DJ VERKOOP beschikken we over een team van professionele en kundige technici die zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw volledige licht- en/of geluidinstallatie. We nemen de tijd om u uit te leggen hoe alles werkt, zodat u het maximale uit uw apparatuur kunt halen.

Extra Service: Installatie en Uitleg bij u thuis of op het werk

Het gemak dient de mens, en daarom bieden we installatie en uitleg aan bij u thuis of op uw werkplek. Onze specialisten komen met plezier naar u toe om alles perfect in te stellen en u vertrouwd te maken met de functionaliteiten. Neem contact met ons op voor de kosten die van toepassing zijn op uw specifieke situatie. Kijk voor meer informatie op de installatie of onderhoud pagina.

Kies voor DJ Verkoop - Uw Partner in Geluid en Licht

Met DJ Verkoop kiest u voor een partner die altijd klaarstaat om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn trots op onze uitgebreide kennis en ervaring, en we willen deze graag met u delen. Of het nu gaat om een kleine bestelling of een grootschalig project, wij streven naar uw volledige tevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw geluid en licht naar een hoger niveau tillen!
bellen, mailen of kom langs in de winkel!

Neem contact met ons op

DJ-Verkoop / RMA Quality Sound

Oostzijde 302 36B, 1508 ET Zaandam

+31 75 750 1313