Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
Live stream apparatuur voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Twitch of Youtube

Live stream apparatuur

Tegenwoordig willen veel mensen beginnen met livestreamen. Maar vaak is het lastig om alle producten te vinden die je nodig hebt. We hebben een groot aantal producten geselecteerd die uiterst geschikt zijn om mee te livestreamen op bijv. YouTube, facebook, Instagram of Twitch.

Hieronder vind je allerlei componenten zoals een geluidskaart, microfoon, filter, mixer of complete sets die geschikt zijn om te livestreamen of opnemen.

Veelal kun je het met een camera die je al hebt doen in combinatie met je telefoon, tablet of computer. 
Maar vaak is het geluid verre van de kwaliteit die je zou willen en het is toch heel belangrijk dat jouw live set goed te horen en te verstaan is. 
Dit geld voor iedereen dus ook voor jou als vlogger, YouTuber, dj, artiest of met je hele band!

Kom je er niet helemaal uit? neem dan gewoon even contact met ons op!

Onze tip!

Er zijn heel veel manieren om live te gaan op alle verschillende social media. Het gaat dan allemaal om de kijkers.

Het hoeft ook niet altijd live. Eerst moet je gewoon lekker video's maken en daar krijg je volgers door en als er genoeg zijn die het leuk vinden om live te kijken dan pas ga je live maar gewoon opnemen en posten is de beste manier want dan kan iedereen kijken wanneer ze willen. En krijg je dus ook veel meer volgers en views.

Het gaat allemaal om de inhoud van de video's en of ze het leuk vinden.

Met muziek draaien is het ook van belang dat ze je op de achtergrond aan zetten voor de goede muziek en entertainment waarde.

De apparatuur en draaien zijn nummer 1 dan ga je sets opnemen en posten en als je dat allemaal gewent bent en goed gaat kun je live gaan (als je het mij vraagt)

Met de geluidkaart voor je telefoon of computer heb je dan de beste audio!

Voor de video en audio kan je ook je telefoon camera gebruiken (hier zou ik gewoon mee beginnen) en als je wat beter gaat is de audio het belangrijkste en zet je een geluid kaart op je telefoon of computer voor goede audio streaming en eventueel kun je nog naar aparte camera(s) voor je video

Live stream apparatuur

LD Systems LDMICSET1- Microfoon set met de HP500 hoofdtelefoon en PDM-D301 mixer
In prijs verlaagd Pakket

MICSET2- met de HP500 en PDM-D301BT

Deze ld set is een complete opname set inclusief een HP500 hoofdtelefoon en de PDM-D301 en is geschikt  voor de beginnende zangers.

Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 189,57 € 141,58
0 1 2 3 4 (0)
Monkey Banana MICO - USB Condensator microfoon zwart
In prijs verlaagd

Monkey Banana MICO - USB Condensator microfoon zwart

De Monkey Banana Mico microfoon is met name geschikt voor podcasttoepassingen als mobiele oplossing voor opnames, voor zang- en stemopnames, streamingtoepassingen en voor het opnemen van akoestische gitaren.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 4 werkdagen
€ 149,00 € 101,00
0 1 2 3 4 (0)