Check Beste Prijs | Check 18+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
Live stream apparatuur voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Twitch of Youtube

Live stream apparatuur

Tegenwoordig willen veel mensen beginnen met livestreamen. Maar vaak is het lastig om alle producten te vinden die je nodig hebt. We hebben een groot aantal producten geselecteerd die uiterst geschikt zijn om mee te livestreamen op bijv. Youtube, facebook, instagram of twitch.

Hieronder vind je allerlei componenten zoals een geluidskaart, microfoon, filter, mixer of complete sets die geschikt zijn om te livestreamen of opnemen.

veelal kun je het met een camera die je al hebt doen in combinatie met je telefoon, tablet of computer maar vaak ik het geluid verre van de kwaliteit die je zou willen en het is toch heel belangrijk dat jou live set goed te horen en verstaan is. Dit geld iedereen dus ook voor jou als vlogger, youtuber, dj, artiest of met je hele band!

Kom je er niet helemaal uit? neem dan gewoon weven contact met ons op!

Live stream apparatuur

Monkey Banana MICO - USB Condensator microfoon zwart
In prijs verlaagd Nieuw

Monkey Banana MICO - USB Condensator microfoon zwart

De Monkey Banana Mico microfoon is met name geschikt voor podcasttoepassingen als mobiele oplossing voor opnames, voor zang- en stemopnames, streamingtoepassingen en voor het opnemen van akoestische gitaren.
Op voorraad. Besteld voor 20:00, Levering in 1-2 werkdagen
€ 149,00 € 119,00
0 1 2 3 4 (0)
Vonyx CM300B - USB  Studio microfoon zwart
In prijs verlaagd

Vonyx CM300B - USB Studio microfoon zwart

De CM300 USB-microfoonset bevat hoogwaardige condensator mic met brede frequentierespons, speciaal voor multifunctionele toepassingen met eenvoudige bediening.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 39,95 € 36,00
0 1 2 3 4 (0)