Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
Karaoke geluid Apparatuur kopen? ga naar dj-verkoop in zaandam

Karaoke Apparatuur

Welkom bij dj-verkoop.nl - Dé plek voor al uw karaoke feestbenodigdheden!

Bent u van plan om een fantastisch karaoke feest te organiseren? Zoek niet verder! Bij dj-verkoop.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan karaoke apparatuur, geschikt voor zowel grote feesten als gezellige avonden met vrienden en zelfs voor de kinderen!

Onze Karaoke Apparatuur:

  1. Alles-in-één sets: Start direct met zingen! Deze sets zijn uitgerust met ingebouwde draadloze microfoons, DVD-speler en/of een ingebouwde accu voor ultieme mobiliteit.

  2. Karaoke sets: Compleet met speakers, versterker en microfoons. Sommige sets hebben extra functies zoals een ingebouwde DVD-speler, draadloze microfoons en Bluetooth-connectiviteit.

  3. Karaoke versterkers: Met meerdere line/audio ingangen en microfoonaansluitingen. Ideaal voor het aansluiten van diverse apparatuur.

  4. Karaoke Mixers/Mengtafels: Mix en meng meerdere microfoonkanalen met line/audio bronnen. Sommige mixers zijn voorzien van DSP/Echo voor het aanpassen van de stem en muziek.

  5. Karaoke Microfoons: Zowel met draad als draadloos, geschikt voor optredens op het podium, thuisgebruik of opname in de studio.

  6. Karaoke Speakers: Van passieve speakers die aangesloten worden op een versterker tot actieve speakers met ingebouwde versterker en handige functies zoals USB MP3-speler en ingebouwde mixer met DSP/Echo.

  7. Geluidskaarten: Voor opname en weergave van hoogwaardige audio op uw laptop, Mac of pc. Ideaal voor het opnemen van uw eigen cd.

  8. Kabels: Een uitgebreid assortiment kabels voor het aansluiten van dvd-, mp3- of cd-spelers, laptops, tablets, telefoons, microfoons, speakers, enzovoort op uw karaoke apparatuur.

Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste product of om u van advies te voorzien. Als u iets specifieks zoekt en het niet kunt vinden, neem dan gewoon contact met ons op.

Karaoke Software:

Als u op zoek bent naar de meest ideale en gebruiksvriendelijke karaoke software, raden we u graag deze 2 opties aan:


De juiste Karaoke software
KaraFun

Wil je karaoke muziek kopen?
Karaoke Version

Klaar om uw karaoke feest tot een groot succes te maken? Wacht niet langer en ontdek ons uitgebreide assortiment aan karaoke apparatuur en software bij dj-verkoop.nl! Wij staan klaar om u te helpen en uw karaoke ervaring onvergetelijk te maken.

Karaoke Apparatuur