Check Laagste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 630+ Klant Reviews 9,5
Condensator microfoons voordelig goedkoop kopen dj-verkoop

Condensator Microfoons

Op deze pagina vind u alle condensator microfoons,

Een condensator microfoon is een microfoon met een extreme gevoeligheid. Deze microfoon is ideaal voor opnamens in een studio of een stille ruimte. Een condensator microfoon pikt namelijk elk detail op. Het is dan ook van belang dat u geen tot minimaal achtergrond geluid heeft anders zult u die geluiden terug horen in de opname die u gemaakt heeft.

Bent opzoek naar een condensator microfoon maar weet u niet welke geschikt is voor u? Vraag het gerust aan ons, Wij helpen u graag verder.

Condensator Microfoons

subcategorieën

Je ziet 33 producten
Item 1-33 van 33 in totaal item(s)

Actieve filters

In prijs verlaagd

AKG Drum Set Premium

De Drum Set Premium oftewel drum microfoon set is een collectie van de hoogste kwaliteit microfoons voor touring, live en studio toepassingen

Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 2.237,99 € 1.849,00
0 1 2 3 4 (0)
In prijs verlaagd

RODE NT1-A - condensator microfoons

De NT1A grootmembraan cardioïde condensatormicrofoon heeft een zelfruisniveau of 5dBA uitgebreid dynamisch bereik, helderheid en hoge SPL-capaciteit die kenmerkend is voor één van 's werelds duurste microfoons.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 169,40 € 140,00
0 1 2 3 4 (0)