Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Categories

processors, crossovers, equalizers en enhancers kopen? dj-verkoop

Geluid Processors

Op deze pagina kunt u verschillende processors, crossovers, equalizers en enhancers vinden.
Mocht u vragen hebben of niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan gewoon even contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.

Waar heeft u een cross-over voor nodig?

Soms hebben mensen 1 versterker waar 2 subs en 2 tops op aangesloten zijn, links en rechts naar de sub en dan door naar de top. dit is een mogelijkheid maar zorgt er voor dat het geluid niet tot zijn recht kan komen en nooit echt mooi kan klinken omdat de sub ook te veel hoog moet verwerken en daardoor minder mooi worden en de tops hebben het zwaar te verduren omdat die alle bas nog steeds binnen krijgen en daardoor snel zullen vervormen.

Een cross-over verhelpt dit door het geluid te splitsen met een kleine overlapping tussen de sub en de top, de subs krijgen hierdoor alleen de gewenste lage frequenties en de tops hoeven die diepe bassen niet meer te verwerken waardoor de sub en vooral de top harder kunnen zonder vervorming.

Een klein nadeel is wel dat je een aparte versterker nodig hebt voor je tops en de sub(s)
 

Geluid Processors

subcategorieën

DBX 266xs - Compressor / Poort
In prijs verlaagd

DBX 266xs - Compressor / Gate

Door een dbx® 266xs Compressor/Gate aan uw live geluidsinstallatie of studio toe te voegen, krijgt u meer dynamische controle om een ​​meer gepolijst, professioneel geluid te creëren.

Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 6 dagen
€ 157,00 € 149,99
0 1 2 3 4 (0)