Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
Speaker op Accu/batterijen nodig? Hier vind he ze van klein tot groot!

Accu Speakers

Hier vind u de juiste speaker voor u die ook op Accu werkt, met een ingebouwde batterij kunt u de speaker overal gebruiken! We hebben speakers of boxen op accu in allerlei soorten en maten en met een zeer grote variatie aan mogelijkheden.

Boorbeelden van gebruik van een speaker op accu:

Denk bijvoorbeeld aan een speakertje met ingebouwde batterij voor naast je tablet of laptop om net dat beetje meer aan muziek te hebben of een leuke speaker box met accu op de camping of mee naar het strand.
Maar natuurlijk hebben we ook de perfecte speaker met batterij voor op school met de sportdag of op het schoolplein. Lekker makkelijk overal direct te gebruiken!
En niet te vergeten voor de entertainer een accu speaker met hoge kwaliteit geluid en  echt goede microfoons waar je ook goed over kan zingen of presenteren.

Meer informatie nodig?

Weet je niet pressies welke het beste bij jou past? neem gewoon even contact met ons op via de chat, telefoon, mail of kom gewoon even kijken en testen in de winkel! wij staan voor u klaar!

Waar moet je op letten bij een Speaker met Accu:

Als je een Speaker op accu wil kopen is het handig om voor je zelf goed te bedenken wat je er eigenlijk mee wil kunnen doen.

Bijvoorbeeld als je de speaker koopt om gewoon lekker overal muziek mee te kunnen luisteren denk ik dat je ook een accu wil die langer dan gemiddeld op de accu werkt zodat je niet tussendoor moet opladen en ineens zonder stroom zit.

Ook moet je goed kijken welke accessoires je wel en niet nodig hebt zoals bijvoorbeeld bluetooth of een microfoon aansluiting.

Bijvoorbeeld bij sport evenementen is het ook wel handig dat wanneer je even iets over de speaker wil omroepen terwijl op de accu speaker een leuk muziekje speelt de muziek vanzelf even zachter gaat zodat je goed verstaanbaar bent en wanneer je klaar bent met spreken dat de muziek vanzelf weer harder gaat. Deze functie heet telkens wel weer anders maar meestal is het VOX of talkover en word ook wel aangeduid als VCV. een handige optie om er dan op te hebben zodat je niet eerst naar de speaker hoeft toe te lopen om hem zachter te zetten.

Accu Speakers

subcategorieën