Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Categories

DJ Mixer, club mixer of disco mixer koop je bij dj-verkoop.

DJ / Club mixer

Ben jij opzoek naar een dj mixer voor bij jou op je kamer, voor je drive in disco of een mixer voor in de Disco of Club? Dan ben je hier op het juiste adres!
Op deze pagina kun je een heleboel goede opties vinden maar als je er niet uit komt bel , mail of bericht ons gewoon even of kom langs in de winkel, wij helpen je graag een de perfect passende mixer!

Een DJ Mixer is echt gemaakt voor het gebruik voor de DJ, deze vind je vooral terug in de Club, Disco en DJ booth. Op de DJ mixer zit dus meestal niet meer als 1 of 2 microfoon aansluitingen op voor bijvoorbeeld de MC ( Betekenis = Master of Ceremonies).

Het belangrijkste van de DJ mixer zijn dan de Line en Phono aansluitingen / kanalen, dit zijn stereo kanalen en hierop kun je namelijk je cd / media speler(s) en / of Platenspelers op aansluiten (ook wel draaitafels genoemd). Daarnaast is het mengpaneel voor de DJ ook vaak uitgerust met diverse Effecten voor Muziek zoals bijvoorbeeld Filter, Phaser en Flanger en dus niet echt gericht op zang.
Op een DJ Mixer vind je ook vaak een Booth uitgang met eigen volume knop, deze is er vooral voor de monitor speakers van de dj. Dit zijn speakers naar de dj gericht zodat hij goed kan beoordelen hoe het ook in de zaal klinkt.

DJ / Club mixer

In prijs verlaagd

OMNITRONIC CM-5300 Club Mixer - PRO 5-channel club mixer

De CM-5300 is een hoogwaardige stereomixer met een uitgebreide functieset voor clubs en tal van mobiele PA-toepassingen. De 3 microfoonkanalen hebben een
eenknopscompressor, instelbare talkover-functie en een 3-bands EQ
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 561,24 € 430,00
0 1 2 3 4 (0)
Pioneer DJM-V10-LF - 6 kanaals profesionele DJ Mixer
In prijs verlaagd

Pioneer DJM-V10-LF - 6 kanaals profesionele DJ Mixer

De Pioneer DJM-V10-LF is een variant van de DJM-V10 met langere faders en een nieuwe fader curve preset!
Levertijd niet bekend. Bestel om z.s.m. een unit te bemachtigen. Units worden afgeleverd op volgorde van besteldatum, betalen hoeft pas als wij kunnen leveren.
€ 3.499,01 € 3.442,01
0 1 2 3 4 (0)