Check Laagste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 630+ Klant Reviews 9,5
USB Mediaspelers - DJ-VERKOOP

USB Spelers

Hier vind u alle usb media spelers,

Een usb mediaspeler is een media speler die de mogelijkheid bied om er een usb op aan te sluiten. Afhankelijk van het product kunnen ze wav. mp3, flac, aiff en meer lezen.  Bij sommige mediaspelers is het zelfs mogelijk om er een externe harde schijf op aan te sluiten wat handig kan zijn voor mensen die graag altijd al hun muziek bij zich willen hebben.

 hulp nodig met het zoeken van de juiste mediaspeler? vraag het gerust aan ons, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

USB Spelers

subcategorieën

Je ziet 40 producten
Item 1-40 van 73 in totaal item(s)

Actieve filters

Fenton FT10LED - Actieve mobiele Luidspreker 10" 450W
In prijs verlaagd

Fenton FT10LED - Actieve mobiele Luidspreker 10" 450W

Spreker met accu, versterker, draadloze microfoon, usb mp3 speler en met Bluetooth is ideaal voor de iets kleinere groepen publiek; bijvoorbeeld bij feestjes, schoolparty's of presentaties maar ook op bijvoorbeeld het sportveld
Op voorraad, verzending om 17:00*
€ 124,95 € 108,95
0 1 2 3 4 (0)
Voorkant CDX6 - USB MP3-speler Professionele MIDI-controller
Nieuw

Audiophony CDX6 - CD / USB MP3-speler Professionele MIDI-controller

De CDX6 is ontwikkeld in samenwerking met veel DJ's en biedt alles wat technologie te bieden heeft.

De Audiophony, de CDX 6 profiteert van een zeer hoog prestatieniveau. Verstelbare automatische en handmatige gespen, Tempo-getimede effecten, HotCue, Samples en Scratch zijn slechts voorbeelden van zijn mogelijkheden.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 280,00
0 1 2 3 4 (0)