Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
IBIZA Sound PORT Karaoke & evenementen speaker goedkoop kopen?

IBIZA Sound PORT-Serie

De mobiele speakers uit de IBIZA Sound PORT-Serie zijn een van de best verkochte producten uit ons assortiment. De speakers worden o.a. gebruikt voor karaoke, evenementen en entertainment. Deze serie is heel erg populair omdat de prijs/kwaliteit ratio echt uitstekend is, beter hebben wij nog niet gevonden voor deze prijzen.
Hierbij alle productinformatie, gebruikstips en voordeelbundels.

Onder aan de pagina vindt u ook de voordeel sets met prijzen.

 

De informatie die u zocht niet gevonden? Of advies nodig? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Overal muziek afspelen

Ibiza Sound PORT

De serie bestaat uit portable speakers op accu met een mediaspeler, een afstandsbediening en twee microfoons. Op de mediaspeler kunt u muziek afspelen van een USB-stick, een SD-kaart of via Bluetooth. In alle voordeelbundels is een aux-kabel (mini-jack naar tulp) inbegrepen waarmee u onder andere vanaf uw smartphone, tablet of laptop muziek over de speaker kunt afspelen. De aux-kabel wordt aangesloten op de line in-ingang. Om uw portable set uit te breiden zit er een mix out-output op om de speaker door te koppelen aan een extra actieve speaker.

De speakers kunnen worden opgeladen met de meegeleverde adapter. Aan een volledig opgeladen PORT-speaker heb je gemiddeld tussen de 4 en 10 uur plezier. Hoe lang de accu meegaat ligt er aan of je de microfoons gebruikt en hoe hard je de speaker zet.
(+/- 3 uur heeeeel erg hard en +/- 20 uur heel erg zacht)

 

Met de meegeleverde hoes (niet bij alle speakers) tegen krassen en stof kunt u deze speaker veilig vervoeren en opslaan. U kunt hem makkelijk meenemen door het uitschuifbare handvat en de wieltjes.

 

 

Zingen en spreken

De microfoon(s) zijn bedoeld voor stemgeluid en goed genoeg voor een toespraak of karaoke mee te zingen en zijn gemakkelijk aan te sluiten. Ze zijn goed afgesteld op de sets en leveren een goed geluid.


Voice Control Volume

Op de achterkant van de speakers vindt u een Voice Control Volume schakelaar (VCV), als deze aan staat gaat de muziek automatisch zachter als er geluid de microfoon in komt. Dit is vooral handig als u iets moet omroepen.


Mediaspeler-module opname functie

Op de mediaspeler-module van de PORT-speakers kun je ook in sommige gevallen ook opnemen; het gecombineerde geluid (van alle geluidsbronnen) wordt opgeslagen op de USB of SD kaart die je er in steekt. Je kan dan niet via dezelfde module muziek afspelen vanaf USB of SD, wel kan je muziek via de line in ingang of met Bluetooth-functie insturen.


USB/SD MP3 Speler

op alle modellen van de port serie zit een USB mp3 speler en sommige hebben daarnaast ook nog een SD of TF card reader, met deze mp3 speler kun je al je favoriete muziek direct van een usb stick of sd card afspelen en overal genieten van je muziek!


Bluetooth ontvanger

Op bijna alle Ibiza Sound Port speakers zit een Bluetooth ontvanger ingebouwd waarmee je eenvoudig al je muziek draadloos kunt afspelen van bijvoorbeeld je telefoon, tablet of laptop. Zo geniet je nog makkelijker van al je favoriete muziek en heb je alle controle op een afstand.


Ingebouwde Accu

Door de ingebouwde accu geniet je overal ook zonder een stekker van je muziek en kun je overal optreden zonder enige moeite, alle Ibiza Sound Port speakers hebben een ingebouwde batterij waardoor je uren plezier kunt hebben zonder dat je bent gebonden aan een stopcontact.


Gitaar aansluiting

Op zo goed als alle Port speakers kun je ook eenvoudig een gitaar inpluggen om je gitaar te versterken.


Audio in en uitgang

Op alle port speakers zit een Stereo ingan via RCA (tulp) en/of via mini-jack, zo kun je via de juiste kabel ook eenvoudig een andere audio bron aansluiten zoals bijvoorbeeld een cd of dvd speler, TV, laptop of telefoon maar natuurlijk ook je DJ set of PA mixer kun je hier makkelijk op aansluiten.

Bijna alle Ibiza Sound Port speakers hebben ook nog een audio uitgang zodat je meerdere speakers of geluid systemen kunt koppelen met elkaar.

 

Volledige controle

De speakers hebben een mooie geluidsweergave die naar wens bij te stellen is met de 2-bands equalizer op de achterkant. Om volledige controle te bieden over het geluid zijn de speakers voorzien van aparte volume knoppen voor de bedraade microfoons, de draadloze microfoons en de muziek.

 

Hier onder vindt u alle sets en voordeelbundels:

IBIZA Sound PORT-Serie

subcategorieën