Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
De Denon DJ Prime serie Kopen? Prime 4, SC5000, X1800 of VL12!

Denon DJ Prime Serie

De Denon DJ Prime serie is een van de beste DJ Gear ter wereld met ongekende kwaliteit hardware en uitstekende software die constant verbeterd word!

Met als eerst de Denon DJ SC5000 Prime en Denon DJ X1800 Prime was het in het begin vooral de eerste stap durven nemen. Van de Pioneer CDJ-2000NXS2 en DJM-900NXS2 een avondje proberen op de Denon DJ Prime set! Wanneer je het dan echt een keer geprobeerd hebt dan is de kans groot dat je al heel snel over bent.

De Denon DJ Prime software is volop in ontwikkeling en word met de dag beter. In Mei 2019 is de update uit met een nog betere Analyse functie om het beatgrid nog beter te maken voor de synq functie die daardoor nog beter werkt voor de dj's die dit gebruiken. Ook zijn er in deze update talloze nieuwe geweldige functies te vinden. en kun je direct van een Rekordbox usb gewoon draaien op de Denon DJ prime SC5000 en Denon DJ prime SC5000M en gebruik maken van o.a. alle lijsten, cue's en zelfs het beatgrid.

Voor de old school Vinyl DJ's is er natuurlijk ook de Denon DJ prime VL12 met ook alle belangrijkste functies aan boord en hele hoge bouw kwaliteit. Met alle instel mogelijkheden kun je hem helemaal afstellen op het gewicht en weerstand die je prettig vind.

Nu is ook de Denon DJ Prime SC5000M uit en deze biet het beste uit beide werelden met zijn mee draaiende Platter en vinyl plaat op de jogweel, ideaal als je van je computer of usb wil draaien en alle hi-tech mogelijkheden en functies wil kunnen benutten.

Nu is ook de Denon DJ Prime 4 uit en hiermee gaat Denon DJ de strijd aan met de middenklasse DJ Controllers en dat is eigenlijk geen strijd meer want hardware en softwarematig steekt deze stand alone Pro DJ Controller overal met kop en schouders bovenuit.

Het leukste is nog dat bij o.a. de Denon DJ SC5000 en de Denon DJ Prime 4 momenteel alle helemaal geweldig zijn en uitstekend werken maar momenteel nog slechts +/- 50% van de mogelijkheden word gebruikt en in de loop de tijd zullen de rest van de mogelijkheden en functies langzaam worden vrijgegeven en gelanceerd!

Hou onze website altijd goed in de gaten er komen namelijk nog heel veel nieuwe Denon DJ Prime producten aan en natuurlijk ook super leuke nieuwe functies door Firmware en software updates!

Denon DJ PRIME Series Spring Update 2019
14 mei

Denon DJ PRIME Series Spring Update 2019

Nog nooit was het zo makkelijk om je Pro dj set te vervangen! Dankzij de geheel nieuwe V1.3.1-firmware en software-update voor de Denon DJ SC5000 Prime en SC5000M Prime Media Speler en het Engine Prime muziekbeheersysteem + een V1.2-update voor de X1800 Prime Mixer is er geen reden meer om te wachten met de overstap van je oude DJ set naar het beste wat er momenteel op de markt is voor DJ's.

Denon DJ Prime Serie

subcategorieën