Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
De Denon DJ Prime serie Kopen? Prime 4+, SC6000, X1850, SC Live 2, SC Live 4

Denon DJ Prime Serie

Ontdek de Ongeëvenaarde Wereld van Denon DJ Prime: Perfectie in Hardware en Software!

De Denon DJ Prime serie is een ultieme vertegenwoordiging van de allerbeste DJ Gear ter wereld, waarbij ongekende kwaliteit hardware hand in hand gaat met uitmuntende software die voortdurend wordt verbeterd. Deze compromisloze combinatie tilt de DJ-ervaring naar nieuwe hoogten en staat garant voor een onvergetelijke performance.

Jaren geleden betraden de eerste pronkstukken van deze serie, de Denon DJ SC5000 Prime en Denon DJ X1800 Prime, de DJ-wereld. Met deze introductie werd direct de eerste stap gezet naar een ongeëvenaarde upgrade ten opzichte van de bekende club dj gear. Het is geen verrassing dat na slechts een enkele avond draaien op een van de Denon DJ Prime sets, je snel overtuigd zult zijn en niet meer terug zult willen naar je oude gear.

Geavanceerde Software: Engine DJ

De evolutie van de Denon DJ Prime software is ook indrukwekkend te noemen. Voorheen bekend als Denon DJ Engine, is het omgedoopt tot Engine DJ en is het in constante ontwikkeling. De vele jaren van verbeteringen hebben geresulteerd in een software die nog steeds net zo goed werkt op de allereerste speler als op de nieuwste uit de Prime serie. Alle updates zijn tot op heden op elke speler uitgevoerd, inclusief andere modellen. Denon DJ heeft hiermee duidelijk bewezen dat hun apparatuur duurzaam en toekomstbestendig is, zonder aan waarde te verliezen.

Voor de Vinyl DJ's: De Denon DJ Prime SC6000M

Voor de nostalgische Vinyl DJ's die ooit hun kunsten vertoonden met de Denon DJ Prime VL12, is het wellicht teleurstellend dat deze niet langer leverbaar is. Echter, de opvolgers SC5000M en SC6000M worden enthousiast ontvangen dankzij hun meedraaiende platters, waardoor ze de geest van het vinyl behouden. De Denon DJ Prime SC6000M combineert het beste uit beide werelden met zijn meedraaiende platter en vinyl-achtige jogweel, waardoor het de perfecte keuze is voor DJ's die met hun computer of usb willen draaien en tegelijkertijd alle moderne hi-tech mogelijkheden en functies willen benutten.

Alles-in-één Oplossing: Denon DJ Prime 4+

Een hoogtepunt in de evolutie van Denon DJ Prime is de nieuwe Denon DJ Prime 4+. Deze alles-in-één (stand-alone) DJ Controller betekent niet zomaar een strijd met andere DJ Controllers, maar eerder een duidelijke overwinning. Zowel op hardware- als softwaregebied steekt de Prime 4+ met kop en schouders boven de concurrentie uit en zet nieuwe normen in de DJ-wereld.

Toekomstige Mogelijkheden en Functies

Het meest opwindende deel van dit alles is dat de huidige Denon DJ SC6000 en de Denon DJ Prime 4+ al uitblinken in prestaties en functionaliteit. En toch wordt momenteel slechts +/- 50% van hun potentieel benut. Maar wees gerust, in de loop van de tijd zullen steeds meer mogelijkheden en functies worden vrijgegeven en gelanceerd, waardoor je DJ-ervaring steeds weer wordt verrijkt.

Blijf Op de Hoogte!

Blijf daarom onze website nauwlettend in de gaten houden, want er komen nog veel meer nieuws van Denon DJ Prime aan, samen met superleuke nieuwe functies via firmware- en software-updates! Stap nu in de wereld van Denon DJ Prime en ervaar de absolute top in DJ Gear, waar perfectie en innovatie samenkomen om jouw passie voor muziek tot leven te brengen!

Engine Dj 3.1 OS Update is nu beschikbaar met Geweldige nieuwe functies en updates!

14 jun 2023

Engine Dj 3.1 OS Update is nu beschikbaar met Geweldige nieuwe functies en updates!

Deze gratis update voor engine dj os biedt extra functies voor alle op Engine DJ draaiende hardware van Denon DJ en Numark. Updates voor Engine DJ desktop zijn ook inbegrepen in deze release! De Buzz is officieel begonnen met de nieuwe en opwindende Engine 3.1-update! Met een scala aan nieuwe functies gebeuren er spannende dingen. De nieuwe Engine 3.1-update biedt dj's vrijheid zoals ze nog nooit eerder hebben gehad, van interactieve touch FX


Oude Spelers, Geëvolueerd naar de Nieuwe Generatie:

Denon DJ heeft een indrukwekkende geschiedenis van baanbrekende DJ Gear. Hoewel sommige van de oudere spelers niet meer leverbaar zijn, hebben ze de weg vrijgemaakt voor de nieuwe generatie Prime spelers, die hun functionaliteit en prestaties naar nieuwe hoogten hebben gebracht.

  1. Denon DJ SC5000 Prime → Denon DJ SC6000 Prime De Denon DJ SC5000 Prime, een geweldige speler op zichzelf, heeft plaatsgemaakt voor de Denon DJ SC6000 Prime. Met verbeterde functies en verfijnde prestaties tilt de SC6000 Prime de DJ-ervaring naar een ongekend niveau.

  2. Denon DJ SC5000M Prime en VL12 Prime → Denon DJ SC6000M Prime De krachtige Denon DJ SC5000M Prime en de legendarische VL12 Prime zijn geëvolueerd naar de Denon DJ SC6000M Prime. Deze speler combineert de klassieke draaitafelervaring met moderne technologie en functionaliteit.

  3. Denon DJ Prime 2 en Prime 4 → Denon DJ Prime 4+ De veelgeprezen Denon DJ Prime 2 en Prime 4 hebben plaatsgemaakt voor de alles-in-één Denon DJ Prime 4+. Deze Pro DJ Controller overtreft zijn voorgangers op het gebied van hardware en software en biedt een ongeëvenaarde DJ-ervaring.

Met de evolutie van oudere modellen naar de nieuwe generatie Prime spelers, blijft Denon DJ innoveren en de lat hoger leggen voor DJ Gear van wereldklasse. Kies voor de kracht van Denon DJ Prime en ervaar de toekomst van DJ'en vandaag!

Denon DJ Prime Serie

subcategorieën