Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Ontdek de Kracht van EngineDJ 4.0!

Ontdek de Kracht van EngineDJ 4.0!

Beste DJ-Verkoop klanten,

We zijn verheugd om de lancering van Engine DJ 4.0 aan te kondigen, nu beschikbaar voor zowel Desktop als OS-platforms, compatibel met Numark en Denon DJ-hardware. Deze nieuwste update introduceert een scala aan geavanceerde functies en verbeteringen die gericht zijn op het verbeteren van de gebruikerservaring, waardoor het een onmisbaar instrument is voor jouw klanten.

Nieuwe Functies:

Hier is een blik op de hoogtepunten van Engine DJ 4.0:

Nieuwe Gemoderniseerde Look: Engine DJ 4.0 heeft een frisse, eigentijdse uitstraling met opnieuw ontworpen pictogrammen en prestatie-elementen, waardoor een strak en bijgewerkt interface ontstaat dat gebruikers aanspreekt.

Nieuwe Layout Manager: Met de nieuwe Layout Manager kunnen gebruikers nu maximaal drie verschillende lay-outs aanpassen, waardoor snel en efficiënt toegang wordt geboden tot essentiële functionaliteiten die zijn afgestemd op hun voorkeuren.

Nieuwe Bibliotheekweergave-opties: Met ongeëvenaarde flexibiliteit kunnen gebruikers moeiteloos hun muziekbibliotheek toevoegen of verwijderen uit weergaven voor optredens, waardoor ze hun werkruimte kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en workflow.

Opnieuw Ontworpen Zoekbalk: De opnieuw ontworpen zoekbalk verhoogt de functionaliteit door naadloos te schakelen tussen het zoeken in de huidige afspeellijst en de gehele bibliotheek, waardoor de browse-ervaring voor gebruikers wordt gestroomlijnd.

Uitbreidbare Tracklijst: Engine DJ 4.0 introduceert een uitbreidbare tracklijstfunctie, waardoor gebruikers een uitgebreid overzicht van het golfpatroon van nummers rechtstreeks in de bibliotheekweergave krijgen, waardoor de efficiëntie van nummerbeheer en workflow wordt verbeterd.

Extra Spelersweergaven: Met Engine DJ 4.0 krijgen gebruikers toegang tot een verscheidenheid aan nieuwe weergaveopties voor mediaspelers, waardoor ongeëvenaarde veelzijdigheid in optreden wordt geboden om diverse voorkeuren en vereisten te kunnen vervullen.

Deck Wisselen: Op mediaspelers zoals de SC5000/M en SC6000/M maakt Engine DJ 4.0 het mogelijk om golfpositie naadloos te wisselen, waardoor controle en intuïtie tijdens optredens worden verbeterd.

Aanvullende Veranderingen/Verbeteringen:

  • De mogelijkheid toegevoegd om de positie van de afspeelkop op de golfvormen aan te passen.
  • Verbeteringen en herontwerpen van de Performance Library, Performance Pads View, Toolbar, Load to Deck Screen en andere elementen.
  • Toegevoegd "Trainspotting Mode" (Mogelijkheid om de titel en artiest van het nummer te verbergen van het deck).

Bibliotheek:

  • Opnieuw ontworpen zoekbalk voor verbeterde zoekfunctionaliteit.
  • Uitbreidbare tracklijst met uitgebreide informatie en golfvormoverzichten.

Effecten:

  • Verbeterde bediening en zichtbaarheid van effecten, inclusief extra bedieningsopties voor Touch FX Filter Echo en Filter Dub Echo.

Overige Updates:

  • Nieuwe 24-uursklokoptie beschikbaar.
  • Verhoogde opnamevolume op alle units voor een consistente geluidsopname.
  • Tracks kunnen nu worden uitgeworpen vanaf het deck voor verbeterde bediening.
  • Diverse verbeteringen en oplossingen voor stabiliteit en prestaties.

Engine DJ 4.0 vertegenwoordigt een belangrijke sprong voorwaarts in DJ-softwaretechnologie, met een ongeëvenaarde combinatie van innovatie, functionaliteit en prestaties. Met zijn talrijke functies die zijn afgestemd op de evoluerende behoeften van DJ's, is het zeker een overtuigend verkoopargument voor jouw klanten die op zoek zijn naar een superieure DJ-ervaring.

Voor meer informatie over Engine DJ 4.0 en hoe het je DJ-setup naar nieuwe hoogten kan tillen, voel je vrij om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je op elk moment te ondersteunen.

Met vriendelijke groet,


Bekijk hieronder de video over deze Engine DJ 4.0 update op youtube, geüpload door het officiele Youtube kanaal van EngineDJ:


Als u meer wilt weten over deze updates of als u hulp nodig heeft, aarzel dan niet om gezellig langs te komen in onze winkel, ons te bellen of te mailen. We helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

RMA Quality Sound / DJ-Verkoop
Oostzijde 302 1508 ET Zaandam
Tel: +31757501313
E-mail: info@dj-verkoop.nl

Share This: