Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Winkel voor Licht en geluid in de buurt van Haarlem

Speaker setBen jij DJ, zanger(es) of entertainer en wil je een leuk feestje bouwen met professionele licht en geluidsapparatuur dan ben je bij ons aan het goede adres, of je nu komt uit Haarlem, Egmond aan Zee, Castricum, Heemskerk of Beverwijk. Wij verkopen producten voor de verkoop, verhuur en evenementen.dj gear Ben jij opzoek naar spectaculaire lichteffecten, rookmachines, studio apparatuur, dj Gear of zang en opname apparatuur kom dan bij ons langs in onze showroom. Wij bezorgen in heel Nederland waaronder ook in Zandvoort, Heemstede, IJmuiden en Bloemendaal. Ook kunnen wij de apparatuur voor je installeren. Als je bij ons langs wilt komen dan zijn wij te vinden in Zaandam. Naast de producten die wij verkopen en verhuren geven wij ook DJ Cursussen voor beginnende maar ook gevorderde DJ's. 

Tijdens je bezoek aan onze showroom bieden wij jou volledige aandacht en helpen wij meedenken naar welk product jij zoekt. Ook nemen wij goed de tijd, zodat er altijd tevreden klanten de deur uitgaan. 

Ook u als koor, kerk, school, club, vereniging of bedrijf kunt u bij ons terecht voor advies en/of installatie.

Winkel voor Licht en geluid in de buurt van Haarlem

subcategorieën

Er zijn geen producten gevonden.