Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuwe AKAI Professional APC64 MIDI-controller nu beschikbaar!

Nieuwe AKAI Professional APC64 MIDI-controller nu beschikbaar!

We zijn verheugd om de lancering van de splinternieuwe AKAI Professional APC64 MIDI-controller aan te kondigen, die vanaf morgen beschikbaar zal zijn. Deze revolutionaire controller biedt ongeëvenaarde controle en functionaliteit voor muziekproductie en live optredens en is vanaf morgen uit voorraad leverbaar. Bovendien hebben we dan een showmodel gereed in onze winkel, zodat je deze controller kunt bekijken en uitproberen voordat je hem aanschaft.

Diepgaande Controle van Ableton Live en Meer

Met 64 velocity-gevoelige RGB-pads en 8 volledig toewijsbare aanraakstrips biedt de APC64 diepgaande controle over Ableton Live. Of je nu clips wilt lanceren, noten wilt spelen, beats wilt creëren of patronen wilt sequencen, deze controller staat garant voor een soepele en expressieve ervaring. Het kleurendisplay met encoder-draaiknop zorgt voor realtime visuele feedback, waardoor je in totale controle blijft.

Maar de APC64 is niet beperkt tot alleen Ableton Live. Het is belangrijk om te benadrukken dat de APC64 een veelzijdige MIDI-controller is en perfect kan worden gebruikt met diverse andere software die MIDI-besturing ondersteunt. Of je nu videobewerkingssoftware gebruikt of andere muziekproductieprogramma's, de APC64 past zich naadloos aan, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor elke creatieve workflow.

Krachtige Productie- en Optreedfuncties

De APC64 biedt krachtige functies voor zowel muziekproductie als live optredens. Je kunt noten spelen, akkoorden triggeren, drumracks activeren en de sessieweergave van Live aansturen. Met de ingebouwde stap-sequencermodus kun je moeiteloos melodieën en drumpatronen creëren. De integratie van Send to Clip maakt het overbrengen van MIDI naar de Ableton Clip Matrix eenvoudig. Daarnaast zijn er functies zoals kansberekening, velocity-aanpassing en mutatie voor creatieve experimenten.

Naadloos Navigeren in Ableton Live

Dankzij de verlichte modusknoppen heb je snel toegang tot alle functies van Ableton Live. De toegewijde transportbediening met Play, Stop en Opnameknoppen maakt het gemakkelijk om je workflow te beheren. Het volledig kleurendisplay geeft directe sessie-informatie weer, zodat je altijd weet wat er gebeurt.

Standalone Sequencer en Besturing van Externe Hardware

De APC64 biedt niet alleen diepgaande Ableton Live-besturing, maar is ook een krachtige standalone sequencer. Koppel je computer los en verbind synthesizers, drummachines en andere externe hardware via de 3x 1/8” MIDI-poorten. Met 8 afzonderlijke CV/gate-uitgangen kun je je modulaire opstelling volledig aansturen. Programmeer de stap-sequencer of activeer gebeurtenissen met de pads en stuur continuïteitsgegevens met de aanraakstrips.

Inclusief Ableton Live Lite en Plug-ins

Bij de APC64 wordt Ableton Live Lite geleverd, dat naadloos samenwerkt met de controller direct uit de doos. Live Lite bevat geluiden, instrumenten, sequencen, opnemen en rangschikken. Daarnaast krijg je een suite van plug-ins van Air Instruments en Sonivox, waaronder klassieke toetsenborden, synths, galm, vocale processors en vintage effecten. Als bonus ontvang je 1 GB aan loops en drumvoorbeelden van Sampletools by CR2 Records.

Bezoek Onze Winkel en Probeer het Uit!

We nodigen je uit om onze winkel te bezoeken en het showmodel van de AKAI Professional APC64 te bekijken en uit te proberen. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het ontdekken van de onbegrensde mogelijkheden van deze controller.

Mis deze kans niet om de toekomst van Ableton Live-besturing te ervaren. De AKAI Professional APC64 is vanaf 11 oktober 2023 beschikbaar en klaar om je muzikale reis naar nieuwe hoogten te brengen, ongeacht de software die je gebruikt.

Ga snel naar de product pagina voor meer informatie

AKAI Professional APC64 - Ableton live controller met 64 velocitieitsgevoelige pads én 8 touch-strips

De APC64, dé Ableton Live-controller voor ultieme controle en performance. 64 pads, 8 touch-strips, en een krachtige step-sequencer.

Share This: