Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Engine DJ lanceert Stems Beta 3.2.1 voor de Denon DJ Prime 4+ - Nu te zien én te koop bij DJ-Verkoop!

Engine DJ lanceert Stems Beta 3.2.1 voor de Denon DJ Prime 4+ - Nu te zien én te koop bij DJ-Verkoop!

Goed nieuws voor alle muziekliefhebbers en professionele DJ's! Engine DJ heeft een belangrijke update uitgebracht voor de Prime 4+ controller: de Engine DJ Stems Beta 3.2.1 is nu beschikbaar. Als je altijd al hebt willen spelen met acapella- en instrumentale versies van nummers, dan is dit je kans! En wat nog beter is: je kunt deze geweldige nieuwe functies ook uitproberen en zelfs aanschaffen bij DJ-Verkoop!

Wat is de Engine DJ Stems Beta?

Engine DJ, het softwareplatform van Denon DJ, heeft een publieke bèta uitgebracht van versie 3.2.1 die speciaal is ontwikkeld voor de Prime 4+. Deze bètaversie biedt gebruikers de mogelijkheid om acapella- en instrumentale versies van nummers af te spelen via on-screen deck controls (bedieningselementen op het scherm). Met deze update kun je dus twee decks selecteren en stem-rendering (het verwerken van vocale en instrumentale tracks) toepassen op alle lokale bestanden en ondersteunde streamingdiensten.

Let op: het is een publieke bètaversie, dus er kunnen nog kleine bugs aanwezig zijn. De update is momenteel alleen beschikbaar voor de Prime 4+ en werkt ook alleen op 2 decks.

Hoe krijg ik toegang tot deze update?

Het is eenvoudig om toegang te krijgen tot deze gloednieuwe bèta. Log gewoon in op het Engine DJ-forum (of maak een account aan als je er nog geen hebt) om de bèta te downloaden. Zorg ervoor dat je de instructies nauwgezet volgt om problemen te voorkomen.

Waarom zou ik de Prime 4+ bij DJ-Verkoop kopen?

Als je nog geen Prime 4+ in je arsenaal hebt, is dit het perfecte moment om er een aan te schaffen bij DJ-Verkoop. Wij bieden niet alleen uitstekende service en advies, maar je kunt ook de nieuwe Engine DJ Stems Beta in onze winkel bekijken en uitproberen voordat je een aankoop doet. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Technische Informatie Denon DJ Prime 4+

  • Software: Engine DJ 3.2.1 (met Stems Beta)
  • Aantal decks: 2 (voor de bèta)
  • Ondersteunde bestandsformaten: Verschillende, inclusief lokale bestanden en ondersteunde streamingdiensten.

Afsluiting

Denon DJ blijft innovatieve stappen zetten met updates zoals de Engine DJ Stems Beta 3.2.1. Als je de nieuwe functies zelf wilt ervaren, kom dan gezellig langs in onze winkel in Zaandam om de Prime 4+ en de nieuwe update uit te proberen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons op +31757501313 of stuur een e-mail naar info@dj-verkoop.nl.

We zijn erg enthousiast over deze toevoeging aan Engine DJ en we kijken uit naar jullie feedback :-)

Tot snel bij DJ-Verkoop, waar je altijd op het juiste adres bent voor al je pro licht en geluid behoeften!


Met vriendelijke groet,
Het DJ-Verkoop Team

Denon DJ Prime 4+ - 4-decks standalone dj-controller met o.a. wifi, streaming audio en 10" display

De PRIME 4+ brengt een frisse nieuwe look en next-level features voor de legendarische bewezen prestatiekracht van de PRIME 4.

€ 2.679,00 € 2.579,00

Ontdek Alle Nieuwe Functies in Detail van de officele Engine DJ update 3.2

Ben je nieuwsgierig naar alle toevoegingen en nieuwe functies die de officele Engine DJ 3.2 update te bieden heeft? Je kunt alle details, van kleine tweaks tot grote veranderingen, bekijken in de officiële documentatie van Engine DJ. Klik hier om naar de officiële Engine DJ update 3.2 pagina te gaan en ontdek zelf alle mogelijkheden die deze spannende update te bieden heeft!

Engine DJ 3.2 Update is Live!

 

Pijl dj-verkoop Engine DJ 3.2 Producten

Share This: