Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Je DJ set mee op vakantie!

Je DJ set mee op vakantie!

De zomervakantie is in volle gang en DJ's over de hele wereld staan klaar om hun muzikale stempel op vakantiebestemmingen te drukken. Maar waarom zou je je DJ-vaardigheden thuislaten? Met de gloednieuwe draagbare krachtpatser, de Numark Mixstream Pro Go, kun je je DJ-set voorbereiden en muziek draaien, waar je ook gaat - in het vliegtuig, in de trein, in de bus of zelfs in de auto!

De Numark Mixstream Pro Go biedt de ultieme draadloze ervaring voor DJ's die de wereld willen veroveren terwijl ze hun deuntjes draaien. Met zijn ingebouwde oplaadbare batterij, Wi-Fi-connectiviteit en ingebouwde luidsprekers, is het de ideale partner voor DJ's die overal willen draaien, van een tropisch strand tot een ontspannen terrasfeest. En als kers op de taart kan de Mixstream Pro Go zelfs geïntegreerd worden met slimme verlichtingssystemen, waardoor je vakantiefeestje een visuele sensatie wordt.

Als je op zoek bent naar nog meer flexibiliteit en geavanceerde mogelijkheden, is er ook de Denon DJ Prime Go. Hoewel niet nieuw, is de Prime Go nog steeds een krachtige en draagbare DJ-controller die je de vrijheid geeft om overal te draaien zonder een laptop mee te slepen. Met zijn ultradraagbare ontwerp, touchscreen-interface en ingebouwde Wi-Fi, kun je direct streamen van platforms zoals TIDAL, Beatport, Beatsource, SoundCloud Go + en Dropbox. Of je nu bij het kampvuur zit in de bergen, een strandfeest organiseert of gewoon met vrienden op vakantie bent, de Denon DJ Prime Go brengt de beats en de sfeer waar je ook bent.

Of je nu kiest voor de splinternieuwe draadloze vrijheid van de Mixstream Pro Go of de bewezen geavanceerde mogelijkheden van de Prime Go, één ding is zeker: je vakantie wordt een muzikaal avontuur om nooit te vergeten. Dus waar je ook gaat deze vakantie, vergeet niet om je Numark Mixstream Pro Go of Denon DJ Prime Go mee te nemen. Maak je klaar om te draaien, dansen en feesten op de meest adembenemende plekken ter wereld. Vakantie was nog nooit zo muzikaal en leuk!

En het beste nieuws is dat je de gloednieuwe Numark Mixstream Pro Go nu kunt bemachtigen bij DJ-Verkoop.nl voor een prijs die je vakantiebudget niet zal verstoren, slechts €889,-.

Voor de Denon DJ Prime Go betaal je op dit moment slechts €1.060,-, de laagste prijs van de Benelux op dit moment!

Actie! - Denon DJ Prime GO - Stand alone Dj-console met 2 decks, 7-inch touchscreen en accu

De Denon DJ Prime GO is een compacte stand alone dj controller, neem hem overal mee zonder verlies van kwaliteit en voorbereiden doe je overal op de accu!

€ 1.349,00 € 1.060,00

Numark Mixstream Pro Go - Oplaadbare Standalone Streaming DJ controller met ingebouwde speakers

De Mixstream Pro Go is een oplaadbare standalone dj-controller met o.a. streaming diensten zoals amazon-muziek. Werkt via de Wifi, USB, SD of computer.

€ 899,00 € 889,00


Share This: