Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Pioneer DJ Evolueert naar AlphaTheta

Pioneer DJ Evolueert naar AlphaTheta

Zaandam, 25 januari 2024 - Een opmerkelijke wending in de DJ-wereld: AlphaTheta Corporation, het bedrijf achter het bekende Pioneer DJ, heeft aangekondigd dat nieuwe producten voortaan onder de merknaam AlphaTheta zullen worden gelanceerd. Deze ontwikkeling valt samen met de 30ste verjaardag van de eerste DJ-speler, de CDJ-500, geïntroduceerd in 1994.

De naamswijziging van Pioneer DJ Corporation naar AlphaTheta Corporation vond reeds plaats op 1 januari 2020. De beslissing om nu ook producten onder deze nieuwe naam uit te brengen, markeert een natuurlijke evolutie van het bedrijf en weerspiegelt een vernieuwde focus op innovatie en diversiteit in de muziekproductie- en DJ-industrie.

Het doel van AlphaTheta is om met hun geavanceerde technologieën in geluid- en muziekcreatie, optimale prestaties en creatieve piekmomenten te ondersteunen en te verrijken. De naam AlphaTheta verwijst naar de hersengolffrequenties die worden bereikt bij optimale prestaties, wat de kern vormt van hun visie.

Deze stap gaat verder dan alleen een naamswijziging; het illustreert de ambitie van het bedrijf om een breder scala aan audioproducten te omvatten, die niet uitsluitend gericht zijn op DJ's. Hiermee wil AlphaTheta Corporation aangeven dat ze zich ook richten op muziekproducenten en andere creatievelingen in de muziekindustrie.

AlphaTheta Corporation behoudt zijn bekende merken zoals Pioneer DJ, rekordbox, TORAIZ, en voegt daar nu de AlphaTheta-lijn aan toe. De focus blijft liggen op het leveren van hoogwaardige producten voor professionele DJ's, terwijl ook ruimte wordt gecreëerd voor innovatie en diversiteit.

Deze naamsverandering en de introductie van nieuwe producten onderstrepen het voortdurende commitment van AlphaTheta aan de DJ- en muziekproductie-industrie. Het bedrijf benadrukt hun dankbaarheid aan de wereldwijde gemeenschap van DJ's, artiesten en creatievelingen die hebben bijgedragen aan het vormgeven van hun iconische producten door de jaren heen.


Kom langs bij DJ-Verkoop in Zaandam. Ons deskundig team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te bieden over de nieuwste DJ- en muziekproductietechnologieën. U kunt ons ook bereiken via telefoon op +31757501313 of via e-mail op info@dj-verkoop.nl. Samen ontdekken we de toekomst van geluid en muziekcreatie met AlphaTheta.

Share This: