Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw bij DJ-Verkoop: De Alto Professional Über FX2 !

Nieuw bij DJ-Verkoop: De Alto Professional Über FX2 !

Zaandam, 27 februari 2024 - Alto Professional, een toonaangevende naam in de pro-audio-industrie, heeft zojuist de langverwachte lancering van hun nieuwste product aangekondigd: de Alto Professional Uber FX2. Dit nieuwe draagbare geluidssysteem belooft een hoop waarde toe te kunnen voegen aan evenementen van elke omvang, dankzij zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid en krachtige prestaties.

Met zijn innovatieve 200W, 5-luidsprekerontwerp biedt de Uber FX2 een verbluffende geluidservaring met een bereik van 320 graden, waardoor elke hoek van de locatie wordt gevuld met helder, dynamisch geluid. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst, een zakelijke presentatie of een buitenfeest, de Uber FX2 levert consistent hoogwaardig geluid dat indruk maakt op elke gelegenheid.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Uber FX2 is zijn volledig draagbare ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om het systeem overal mee naartoe te nemen. Met een batterijduur van maximaal 100 uur op een enkele lading, is er geen gedoe meer met het zoeken naar stopcontacten, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om zich te concentreren op het evenement zonder zich zorgen te hoeven maken over stroombronnen.

Het gemak van de Uber FX2 gaat verder dan alleen draagbaarheid. Met een ingebouwde 2-kanaals microfoon/lijn/instrumentenmixer, Bluetooth 5.0 streaming en control, en een reeks handige functies zoals USB-oplaadpoorten en een topopbergvak, biedt dit systeem een complete oplossing voor al uw geluidsbehoeften.

Maarten, eigenaar van DJ Verkoop, verklaarde: "We zijn verheugd om de Alto Professional Uber FX2 aan ons assortiment toe te voegen. Met zijn indrukwekkende functies en draagbaarheid is dit de ideale oplossing voor onze klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige geluidsapparatuur voor hun evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest of een live optreden, de Uber FX2 staat garant voor een geweldige geluidservaring voor elke gelegenheid."

Met zijn ongeëvenaarde prestaties, draagbaarheid en gebruiksgemak is de Alto Professional Uber FX2 de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig geluid voor hun evenementen. Bezoek vandaag nog onze winkel om de Uber FX2 zelf te ervaren en ontdek waarom het de nieuwe standaard zet voor draagbare geluidssystemen.

Contactgegevens: RMA Quality Sound / DJ-Verkoop
Oostzijde 302
1508 ET Zaandam
Tel: +31757501313
E-mail: info@dj-verkoop.nl
Website: www.dj-verkoop.nl

Over DJ Verkoop: DJ Verkoop is al 20 jaar een vertrouwde naam in de pro-audio-industrie, met een reputatie voor het leveren van hoogwaardige geluids- en lichtoplossingen voor evenementen van elke omvang. Met een focus op uitstekende service en klanttevredenheid, zijn wij de eerste keuze voor professionals en liefhebbers in de regio Zaandam.

Bent u geïnteresseerd in de UBER FX2? klik op die link hieronder en u wordt naar de productpagina gebracht! Check anders ook direct de Alto Pro Busker, óók een draagbaar PA systeem van Alto Professional!

Share This: