Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw: De JBL IRX ONE - De All-in-één Kolom PA voor Jouw Evenementen!

Nieuw: De JBL IRX ONE - De All-in-één Kolom PA voor Jouw Evenementen!

Zaandam, [21-10-2023] - Ben je op zoek naar een krachtig en veelzijdig geluidssysteem voor je muziek, presentaties of feestjes? Zoek niet verder! JBL Professional kondigt met trots de lancering aan van de JBL IRX ONE, de ultieme alles-in-één kolom PA die speciaal is ontworpen om elke ruimte te vullen met indrukwekkend geluid.

Medio november verwacht: De eerste leveringen van de JBL IRX ONE worden medio november verwacht. Maar waarom wachten? Je kunt nu al een preorder plaatsen en als een van de eersten genieten van dit meesterlijke geluidssysteem.

Indrukwekkende Prestaties: Met een verbluffend vermogen van 1.300 watt en een maximale geluidsdruk van 118 dB, overtreft de JBL IRX ONE alle verwachtingen. Ervaar een transparant en krachtig geluid dat elke ruimte tot leven brengt.

Dompel jezelf onder in diepe bassen: Het basreflexontwerp van de 8" subwoofer zorgt voor een precieze weergave van lage frequenties, waardoor je diepe, meeslepende bassen kunt voelen.

Veelzijdige Mixer: Met de ingebouwde 3-kanaals mixer ben je klaar voor elke situatie. Sluit microfoons, instrumenten en aux-spelers aan en optimaliseer het geluid moeiteloos met functies zoals automatische feedbackonderdrukking, EQ-presets en ducking.

Bluetooth Streaming: Dankzij Bluetooth 5.0 kun je draadloos muziek streamen vanaf je smartphone of tablet, waardoor je je favoriete tracks kunt afspelen zonder gedoe met kabels.

Eenvoudig Transport en Installatie: Het ergonomische ontwerp maakt de JBL IRX ONE gemakkelijk te vervoeren en snel op te zetten en af te breken. Alle benodigde kabels en afstandsstukken kunnen handig worden opgeborgen in de subwoofer, waardoor het systeem klaar is voor gebruik waar en wanneer je maar wilt.

Voor Elk Evenement: Of je nu optreedt op het podium, een feestje organiseert of een presentatie geeft, de JBL IRX ONE past zich aan jouw behoeften aan. Het is een veelzijdig geluidssysteem dat de verwachtingen overtreft.

Specificaties in een Notendop:

  • Vermogen: 1.300 watt
  • Basweergave: Tot 40 Hz
  • Spreidingshoek: 160° x 80° voor een brede geluidsverspreiding
  • Maximale SPL: 128 dB (piek) voor indrukwekkend geluid
  • Frequentierespons: 40Hz - 20 KHz @ 4pi (-10 dB) voor een volledig geluidsspectrum
  • Mixer: 3-kanaals mixer met microfooningang (XLR/jack combo), fantoomvoeding, en Hi-Z jack-ingang
  • Versterker: Klasse-D versterker met 1.300 watt piek uitgangsvermogen voor optimale prestaties
  • Bluetooth: Audiostreaming via Bluetooth 5.0 voor draadloos gemak
  • Afmetingen: Compact formaat van 267 x 400 x 597 mm
  • Gewicht: Slechts 15,5 kg voor draagbaarheid

Met de JBL IRX ONE haal je een krachtig en gebruiksvriendelijk geluidssysteem in huis dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Of je nu muziek wilt afspelen, een presentatie wilt geven of een feestje wilt organiseren, de JBL IRX ONE staat garant voor uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksgemak.

Kom langs in onze winkel, bel ons op [+31757501313] of stuur een e-mail naar [info@dj-verkoop.nl] voor meer informatie. DJ-Verkoop, jouw partner in pro licht en geluid, staat altijd voor je klaar!

Klik snel verder naar de product pagina voor meer informatie en om je preorder te plaatsen!

JBL IRX ONE - Krachtige 1.300W Kolom PA met Bluetooth en Geïntegreerde Mixer

Nieuw

JBL IRX ONE - Krachtige 1.300W Kolom PA met Bluetooth en Geïntegreerde Mixer

JBL IRX ONE: Krachtige 1.300W PA met Bluetooth, geïntegreerde mixer & diepe basweergave. Perfect voor muzikanten, DJ's en evenementen.

Preorder nu, half november verwacht

Share This: