Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Zomerse Sfeerbrengers Voor De Beste Zomer Vibes!

Zomerse  Sfeerbrengers Voor De Beste Zomer Vibes!

Ben jij klaar om deze zomer jouw feestjes naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan nu onze waanzinnige selectie van coole en kleurrijke apparaten! Of je nu een professionele DJ bent of gewoon wilt genieten van fantastische lichteffecten, wij hebben voor elk feestje de perfecte apparatuur. Bekijk snel onze opvallende zomercollectie:


Beamz StarColor72 - LED Flood Light 9x 8W IP65 RGBW

De StarColor LED Flood Lights zijn gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium in combinatie met gehard glas, ze zijn IP65 waterdicht, duurzaam en gewapend tegen vorst.

€ 219,95 € 199,00

Beamz StarColor72
Schitterend en krachtig, de Beamz StarColor72 is de ster van de show! Met zijn hoogwaardig gegoten aluminium en gehard glas is hij een ware blikvanger. Zelfs de meest uitdagende omstandigheden zijn geen probleem dankzij zijn IP65 waterdichte behuizing en duurzaamheid. Laat je feesten niet bevriezen, want hij is gewapend tegen vors! Voeg een sprankeling toe aan jouw evenementen met dit veelzijdige en betrouwbare licht. Een ware must-have voor elke party-professional. Get ready to shine!


PARTY Light & Sound Spot7 - 10W LED Moving Head

De Spot 7 is een compacte maar krachtige moving head met een witte 10W led, goboschijf en kleurschijf. Perfect voor b.v.b. de mobiele dj of kleine kroeg!

€ 156,00 € 129,95

PARTY Light & Sound Spot7
Maak je zomerfeestjes onvergetelijk met de PARTY Light & Sound Spot7 - 10W LED Moving Head! Deze compacte en razendsnelle moving head brengt de magie naar jouw dansvloer. Met 7 verschillende gobo's + open en een scala aan kleuren op het kleurenwiel, brengt het dynamische lichtpatronen en kleurenexplosies tot leven. Laat je gasten versteld staan van de soepele Pan & Tilt bewegingen die de hele ruimte verlichten. En alsof dat niet genoeg is, zijn er 8 ingebouwde programma's om het feest naar een hoger niveau te tillen. Duik in de zomerse vibe en dans onder het betoverende licht van de Spot7!


EUROLITE DMX LED EASY Operator Deluxe - Controller voor 4 gekleurde LED-spots of een KLS-set met 4 segmenten

Controller voor 4 gekleurde LED-spots of een KLS-set met 4 segmenten

€ 119,00 € 96,00

EUROLITE DMX LED EASY Operator Deluxe
Maak je zomerfeestjes sensationeel met de EUROLITE DMX LED EASY Operator Deluxe! Deze veelzijdige controller is de perfecte partner voor 4 gekleurde LED-spots of een KLS-set met 4 segmenten. Beheers de kracht van kleur met DMX-kanalen voor rood, groen, blauw, amber, wit, UV, stroboscoop en masterfuncties. Kies uit 9 verschillende modi voor de DMX-kanaalvolgorde en laat je creativiteit de vrije loop! Met de mogelijkheid om tot 24 DMX-kanalen te verzenden, ben jij de regisseur van het ultieme lichtspektakel. Dans, lach en geniet van een zomer vol onvergetelijke momenten onder de betoverende gloed van de DMX LED EASY Operator Deluxe!


IBIZA THINPAR-14X6W-RGBW - Extra flat par projector 14 x 6W RGBW Led

Krachtige, Extra slanke PAR-spot met stabiele dubbele beugel voor installatie op de vloer, aan de muur - of aan je truss
Op voorraad. Levering in 1-2 werkdagen
€ 84,90 € 74,90

IBIZA THINPAR-14X6W-RGBW
Breng je zomerse avonden tot leven met de IBIZA THINPAR-14X6W-RGBW! Deze krachtige, extra slanke PAR-spot is jouw geheime wapen voor een spectaculaire lichtshow. Met zijn stabiele dubbele beugel kun je hem moeiteloos op de vloer, aan de muur of aan je truss installeren. Laat je feest bruisen met de keuze uit auto, master-slave, DMX of geluid bestuurde werking - of neem de controle in eigen handen via de afstandsbediening. Met 4 of 8 DMX-kanalen kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de perfecte sfeer creëren. Maak van je zomer een verlichte droom met de THINPAR-14X6W-RGBW!


Beamz Athena - RG Gobo Laser System with Battery

De Athena Gobo laser met oplaadbare accu maakt ieder feest compleet. Deze portable laser met gekleurde LED bundels staat garant voor een spectaculaire licht en lasershow.

€ 53,95

Beamz Athena - RG Gobo Laser System met Battery
Maak je zomerfeestjes onvergetelijk met de Beamz Athena! Deze betoverende laser met oplaadbare accu voegt een magische gloed toe aan elke viering. Met stralende LED-kleuren in rood, groen en blauw, verlicht het je dansvloer met een kleurrijk spektakel. Laat de muziek het tempo bepalen met de Sound Control functie of kies voor een moeiteloze ervaring in de Automatische modus met instelbare snelheid. Of je nu danst onder de sterren of binnen feestviert, de Athena zorgt voor de perfecte ambiance. Geniet van de zomerse avonden met deze prachtige en veelzijdige lichtshow!"


Actie - IBIZA LIGHT ASTRO-BALL8 - 20cm RGBWA Astro Effect met Afstandsbediening

De ASTRO-BALL8 is een ASTRO bol met 20cm doorsnede die op een originele manier een spiegelboleffect imiteert.

€ 49,99 € 39,99

IBIZA LIGHT ASTRO-BALL8
Laat de zomer stralen met de IBIZA LIGHT ASTRO-BALL8! Met een doorsnede van 20 cm is dit magische lichteffect een absolute must-have voor jouw feestjes. Hang het op met de handige keten en haak en creëer een betoverende sfeer waar je ook bent. Met de meegeleverde IR-afstandsbediening heb je de touwtjes in handen en kun je moeiteloos de kleuren en patronen aanpassen. Sluit hem eenvoudig aan op een 220V ingangsspanning en de party kan beginnen! Dans, lach en geniet van de zwoele zomernachten onder de hypnotiserende glans van de ASTRO-BALL8!


IBIZA ASTRO-BAT - RGBA LED Astro Effect op Accu

De ASTRO-BAT RGBA LED LICHT EFFECT van IBIZA Light is een oplaadbare LED licht bal met 81 heldere lenzen.

€ 41,99 € 31,95

IBIZA ASTRO-BAT
Breng de zomerse vibes naar een nieuw niveau met de IBIZA ASTRO-BAT! Deze oplaadbare LED licht bal met 81 heldere lenzen is dé ster van jouw feest. Dans onder het betoverende licht van de ASTRO-BAT terwijl hij moeiteloos schakelt tussen de twee werkingsmodi: Automatisch & klankactivering. Geniet van de zomerse avonden zonder je zorgen te maken over warmte of stroomverbruik, want deze licht bal staat garant voor een geringe warmteontwikkeling en energiezuinigheid. En met een indrukwekkende batterijduur tot 4 uur hoef je het feest niet te onderbreken! Laat de ASTRO-BAT jouw dansvloer oplichten en maak van elke zomernacht een onvergetelijke herinnering!


BeamZ BBP90 - Uplight Par 4x 4W met oplaadbare accu

De BBP90 LED-uplight met oplaadbare accu is perfect voor het gebruik bij truss, als wash of voor alle andere toepassingen waarbij de toegang tot stroom beperkt is.

€ 127,95 € 109,00

BeamZ BBP90
De zomer staat voor de deur en de BeamZ BBP90 staat klaar om jouw feestjes te laten schitteren! Met een ongekende accuduur tot wel 20 uur (afhankelijk van intensiteit) hoef je je geen zorgen te maken over onderbrekingen in het plezier. En met een bliksemsnelle oplaadtijd van slechts 3 uur, is hij in een mum van tijd weer klaar voor actie! Dans onder de betoverende lichtstralen van de Auto mode met regelbare snelheid, of neem de controle in eigen handen met DMX en standalone modus. Met 7 DMX kanalen kun je eindeloos variëren en de perfecte ambiance creëren. Laat de zomerse avonden bruisen met de veelzijdige BBP90 en beleef magische momenten onder de stralende lichtshow!


Fuzzix Aurora - Galactic Projector Met BT Speaker

De Aurora Projector is een compact en veelzijdig LED-party-effect dat een verbazingwekkend galactisch Noorderlichteffect creëert met kleurrijke golven die door de hele kamer bewegen.

€ 56,95 € 49,70

Fuzzix Aurora
Beleef een betoverende zomer met de Fuzzix Aurora! Dit compacte LED-party-effect brengt het universum naar jouw feestje met een adembenemend Noorderlichteffect, kleurrijke golven die door de kamer dansen. Laat je gasten verwonderen met 15 verwisselbare lenzen die projecties uit het universum laten zien. De rode en groene laserstralen voegen een extra dimensie toe aan de kosmische ervaring. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Aurora een ingebouwde MP3-speler en luidspreker, zodat je jouw favoriete zomerhits kunt afspelen. Maak het feest compleet met BT-verbinding voor audio streaming en dans onder een sterrenhemel van licht en geluid. Laat de magie van de Fuzzix Aurora jouw zomer verlichten!

Share This: