Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
De LD Systems ICOA serie koop je uiteraard bij DJ-Verkoop

LD Systems ICOA serie

De LD Systems ICOA serie zijn luidspreker met volledig bereik maakt indruk met zijn uitstekende geluid, zelfs bij lage frequenties. De ICOA 12 A & 15 A van LD Systems is een echte alleskunner die ongeëvenaarde functies voor zijn klasse biedt. Het coaxiale ontwerp, de roterende, BEM-geoptimaliseerde CD-hoorn en uitgebreide en nauwkeurig gekalibreerde DynX DSP-voorinstellingen maken deze actieve luidsprekers uitzonderlijk flexibel.

De 12'' en 15'' zijn er ook nog in een versie met bluetooth!
Deze serie zijn ze geschikt voor elk feestje en of festival. Ook kunnen ze gebruikt worden voor onder ander monitoring en of zaalversterking. en vergeet niet dat ze ook met de ingeboude delay uitstekend zijn voor een delay setup voor de diepere ruimtes en velden om tot 10 meter verderop nog even een speaker te zetten.

De LD Systems ICOA-serie is een adembenemende reeks actieve luidsprekers die de standaard zetten voor geluidskwaliteit, prestaties en veelzijdigheid. Met geavanceerde technologieën, innovatieve functies en een verfijnd ontwerp biedt de ICOA-serie een buitengewone geluidsweergave voor diverse toepassingen, van liveoptredens en evenementen tot vaste installaties in zalen, clubs en kerken.

De ICOA-serie is ontwikkeld met het oog op een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Elke luidspreker is voorzien van hoogwaardige componenten en geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologieën die zorgen voor een heldere, evenwichtige en nauwkeurige audioweergave. Van sprankelende hoge tonen tot diepe, krachtige bassen, de ICOA-luidsprekers leveren een indrukwekkende geluidsprestatie die zowel muziekliefhebbers als audioprofessionals zal verrassen.

Wat de ICOA-serie echt onderscheidt, is de veelzijdigheid en flexibiliteit die het biedt. Met verschillende modellen en configuraties kunnen gebruikers de luidsprekers aanpassen aan hun specifieke behoeften. Of je nu een compacte en draagbare opstelling wilt voor kleinere evenementen of een krachtigere configuratie voor grotere locaties, de ICOA-serie heeft het allemaal. Bovendien kunnen de luidsprekers eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande geluidssystemen of worden gebruikt als standalone oplossing.

Een ander opmerkelijk kenmerk van de ICOA-serie is de gebruiksvriendelijkheid en connectiviteitsopties. Met ingebouwde mixerfuncties, bedieningspaneel aan de achterzijde en meerdere ingangen en uitgangen, kunnen gebruikers de luidsprekers moeiteloos bedienen en aanpassen aan hun specifieke geluidsinstellingen. Bovendien biedt de serie draadloze connectiviteitsopties, waardoor streaming vanaf verschillende apparaten mogelijk is zonder gedoe met kabels en snoeren.

Naast de uitstekende geluidskwaliteit en veelzijdigheid, is de ICOA-serie ook ontworpen met oog voor duurzaamheid en mobiliteit. De luidsprekers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en de uitdagingen van reizen en optredens. Bovendien zijn de luidsprekers voorzien van handige handgrepen en montagepunten, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden vervoerd en opgezet, ongeacht de locatie.

Als je op zoek bent naar een superieure geluidservaring met ongekende veelzijdigheid en prestaties, hoef je niet verder te zoeken dan de LD Systems ICOA-serie. Of je nu een muzikant, DJ, geluidstechnicus of evenementenorganisator bent, deze luidsprekers zullen je publiek verbazen en je muziek tot leven brengen.

Ontdek de LD Systems ICOA-serie en ervaar de volgende generatie geluidskwaliteit en veelzijdigheid. Met de ICOA-luidsprekers sta je altijd in het middelpunt van de muzikale actie en geniet je van een geluidservaring als geen ander.

LD Systems ICOA serie

subcategorieën