Check Beste Prijs | Check 18+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

LD Systems Curv Serie

Met de gepatenteerde CURV 500® presenteert LD Systems de eerste echt draagbare array met WaveAhead®-technologie voor high-definition audiokwaliteit met een verbluffende geluidsdruk en uitstekende balans.

Test de LD Systems Curv500 AV, Curv500 ES, Curv500 PS of Curv500 TS bij ons in de winkel!
We hebben in onze Showroom zo goed als alles in demo staan zodat u alles bij ons kunt testen/beluisteren!
Een afspraak maken is niet nodig! Loop gewoon binnen tijdens de openingstijden.


Dankzij de uitbreidbare verticale en horizontale dekking is het systeem volledig schaalbaar.

De unibody aluminium constructie van de CURV 500® array satellieten stelt nieuwe normen en is essentieel voor de uitstekende geluidskwaliteit van het systeem.

De unieke SmartLink® plug-and-play-adapter biedt ook tal van bevestigingsmogelijkheden.

Voor alles-in-één comfort biedt de 4-kanaals mixer geïntegreerd in de CURV 500® ES en PS een reeks digitale effecten, evenals moderne draadloze Bluetooth®-technologie.

Drie sets zijn beschikbaar voor mobiele en vaste installatie. Ze hebben een laag gewicht en een brede, verreikende geluidsverspreiding. Dankzij optionele uitbreidingen kunnen de systemen perfect verder worden uitgebreid.

Zwart en witte behuizingsontwerpen zorgen voor een harmonieuze integratie in de omliggende architectuur.

De Speakers zijn daarnaast door ons ook nog in bijna elke RAL kleur te spuiten en worden dan heel netjes in die kleur afgeleverd.

LD Systems Curv Serie

subcategorieën