Check Beste Prijs | Check 18+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

LD Systems Stinger Serie

Uitzonderlijk geluid, betrouwbare prestaties en ongeëvenaarde waarde over de hele linie - dat is de Stinger® G3-serie van LD Systems.

Echte werkpaarden voor veeleisende toepassingen, deze luidsprekers zijn ontworpen om professionele oplossingen echte kwaliteit geluidsversterking te bieden.

De Stinger® G3-lijn omvat actieve en passieve modellen die gewoon uitstekend zijn in hun klasse.

De Stinger G3-serie combineert de Dual-Tilt-paalbevestiging van LD Systems, meerdere ophangpunten, stapeluitsparingen en ergonomische handgrepen en is ontworpen voor reizende artiesten, verhuurbedrijven en installatietoepassingen.

Alle Stinger® G3-behuizingen zijn gemaakt van onbuigzaam berkenhout met een lage resoce. Ze zijn gecoat met niet-schurende, slagvaste polyurea voor superieure sterkte en ongeëvenaarde duurzaamheid.

De LD Systems Stinger Tops

Op maat ontworpen stuurprogramma's met een hoog vermogen en BEM gemodelleerde golfgeleiders leveren onberispelijke audiokwaliteit, uitgebreide lage frequentie respons en coherente dekking.

De sportieve Stinger® actieve G3-modellen hebben lichtgewicht klasse D-krachttrappen en kunnen enorme geluidsdrukniveaus aan. De eigen DynX® DSP-technologie van LD Systems zorgt voor perfecte tijduitlijning en vervormingsvrije prestaties, zelfs op maximale niveaus.

De multifunctionele tops beschikken over een enorme RMS-output van 500 watt en zorgvuldig op maat gemaakte presets voor vlakke respons, fullrange, satelliet- of vloermonitortoepassingen. 

De LD Systems Stinger subwoofers

Stinger® G3-subwoofers produceren een ongelooflijke low-end punch en definitie met een RMS-uitgangsvermogen tot 800 watt, inclusief gebruiksvriendelijke voorinstellingen voor snelle systeemintegratie en cardioïde arrayconfiguraties.

LD Systems Stinger accessoires

De grote selectie Stinger®-accessoires omvat slimme wand- en trussmontagehardware plus een stapelbaar dollybord om transport te vergemakkelijken.

Wordt het niet tijd dat je opzadelt?

LD Systems Stinger Serie

subcategorieën

LD Systems STINGER 28 A G3
In prijs verlaagd

LD Systems STINGER 28 A G3

Deze speaker is dag in dag uit betrouwbaar, dit actieve tweerichtingssysteem is een echt professionele performer. Met zijn robuuste basreflexconstructie en zorgvuldig gecontroleerde, gebruiksvriendelijke voorinstellingen is het ook geschikt voor fullrange, satelliet- of monitorapplicaties.

 

Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 954,23 € 729,23
0 1 2 3 4 (0)
In prijs verlaagd

LD Systems STINGER 28 G3

Deze speaker is betrouwbaar, dag in dag uit. Deze passieve 2-weg luidspreker is een echt professionele performer.

Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 508,57 € 400,56
0 1 2 3 4 (0)