Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
DJ Meubelair voordelig goedkoop kopen?

Meubilair

Hier vind u meubilair zoals DJ meubels en tafels, 19" kasten en ander meubilair.

Meubilair is ideaal om de perfecte sta of zit hoogte te creeeren. Het zorgt ervoor dat je lichaam de juiste positie aanneemt zodat je comfortabel kunt mixen, producen of anders. Ook is het perfect om spullen op te bergen en neemt zo minder ruimte in beslag.

Meubilair zorgt ervoor dat de producten die u heeft op de juiste plaats neer gezet kunnen worden. Bijvoorbeeld dat de speakers op juiste oorhoogte staan. Maar ook kan het protectie bieden. Bijvoorbeeld een scherm bij een dj booth zorgt ervoor dat mensen niet zomaar een usb uit de speler kunnen halen.

Heb je niet gevonden wat je zoekt of weet je niet wat je het beste kunt nemen? Neem dan gewoon even contact met ons op, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Meubilair

In prijs verlaagd

Vonyx Mobiel DJ Meubel

Het mobiele DJ meubel is ideaal voor een mengpaneel, laptop of andere DJ-apparatuur. Ideaal thuis of in de studio.

Op voorraad, verzending op werkdagen om 20:00*
€ 179,95 € 159,00
0 1 2 3 4 (0)
Vonyx DB3L Lichtbrug voor DB3 DJ Booth
In prijs verlaagd

Vonyx DB3L Lichtbrug voor DB3 DJ Booth

Heavy duty licht bar voor boven de DJ stand met in totaal 20 bevestigingspunten voor verschillende lichteffecten. Speciaal gemaakt voor Vonyx DB3 Pro DJ Booth System.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 109,95 € 95,00
0 1 2 3 4 (0)