Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
In prijs verlaagd - € 100,01

Pioneer RMX-1000 - 3-in-1 effect systeem

Een 3-in-1 systeem dat bestaat uit editing software, innovatieve performance-hardware en VST/AU plug-ins.

Levertijd niet bekend. Bestel om z.s.m. een unit te bemachtigen. Units worden afgeleverd op volgorde van besteldatum, betalen hoeft pas als wij kunnen leveren.
RMX-1000
€ 879,00
€ 778,99
Inclusief belasting
Aantal


Pijl Product Omschrijving

Het potentieel van software met dezelfde ‘hands-on’ bruikbaarheid van professionele dj-hardware.

 

De RMX-1000 benadert effectors en samplers op een totaal nieuwe manier, via een 3-in-1 systeem dat bestaat uit editing software, innovatieve performance-hardware en VST/AU plug-ins.

 

De RMX-1000 biedt alle mogelijkheden van studio- en beatboxeffecten in combinatie met pro-DJ hardware. De intuïtieve performance-interfaces van onze beste mixers en effectors, zoals de Isolator FX van de DJM-2000, de X-Pad van de DJM-900nexus en multiple FX chaining van de EFX-1000, zijn samengebracht in één unit.

De RMX-1000 beschikt over intuïtieve dj-bedieningselementen om meerdere parameters in macro te manipuleren. De unit is eenvoudig te bedienen en dj’s kunnen een volkomen unieke instelling creëren met Pioneers remixbox™ Setup software. Via de remixbox™ software kunnen dj's hun eigen samples inladen en de hardware van de RMX-1000 aanpassen aan hun eigen performancestijl.

De RMX-1000 kan worden gebruikt als USB/MIDI-controller voor de inbegrepen RMX-1000 VST- en AU-plug-ins. Deze geven dj’s hetzelfde hands-on gevoel als bij het dj-mixen in de studio.

 

 

Voornaamste kenmerken van de RMX-1000

 • Volledig aanpasbaar dankzij speciaal ontworpen remixbox software
  Gebruik de remixbox software om de kenmerken van de unit te wijzigen en creëer een gepersonaliseerde dj-ervaring. Door de muis boven de virtuele RMX-1000 van de remixbox te bewegen, kunnen kenmerken bewerkt, parameters gewijzigd of effecten aangepast worden.
   
 • De eerste controller gericht op dj’s voor Virtual Studio Technology/Audio Units
  Als eerste VST/AU-controller gericht op de dj-industrie brengt de RMX-1000 de bruikbaarheid van hardware de opnamestudio binnen handbereik.
  Door de RMX-1000 op een laptop aan te sluiten kunnen de specifieke bedieningselementen gebruikt worden om bestaande VST/AU functies te manipuleren.
   
 • Clubkwaliteit remixstation-unit die volledig aanpasbaar is aan de persoonlijke wensen
  De RMX-1000 kan gebruikt worden in combinatie met mixers, CDJ's, laptops in de cabine, of met een PC in de studio voor opname en productie.
  De gebruiksvriendelijke, intuïtieve bedieningselementen zijn opgedeeld in vier categorieën:

 


 

X-Pad – met exclusieve pitchcontrole

Individuele sample knoppen zorgen voor de drum samples op de unit. Je kan sample sounds inladen, de Quantize-knop gebruiken om elke druk op de sample pads met de dichtsbijzijnde beat te syncen en de exclusieve Pitch-knop gebruiken om meer karakter toe te voegen aan elke herhaalde beat.


 

Release FX

Met de Release FX functie kun je naadloos complexe effectcombinaties beëindigen en kun je terug keren naar de originele track. Je kan kiezen tussen Spin Back, Echo en Vinyl Brake om de effectcombinaties uit te schakelen.

 

 

 


 

Isolator FX

Verander het ritme en timbre van de audio-input door de hoge-, midden- en lagefrequentiebanden aan te passen. In de afstemknoppen worden drie effecten geladen voor nog meer flexibiliteit: Cut/Add, Trans/Roll en Gate/Drive.

 

Pijl RMA Quality Sound / www.DJ-verkoop.nl Technische Informatie

Connectors

 • Line In (RCA)

 • USB B Port

 • Line Out (RCA)

Specificaties

 • Dimension (W x H x D) 334 x 157 x 57 mm

 • Weight 1,3 kg

 • Sampling Rate 48 kHz

 • A/D D/A Resolution 24 Bit

 • Frequency Characteristics 20 Hz – 20  kHz

 • Head Room 20 dB

 

 

 

 

RMX-1000

Datasheet

RCA (Tulp)
Ja
Jack 6.35mm (TRS/TS) Line
Ja

Specifieke referenties

Nieuw product

Geen klantrecensies voor het moment.


Nieuwe Review toevoegen
Captcha

Geen vragen van klanten op dit moment.


Je vraag is met succes verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Een vraag stellen
verberg formulier
Captcha

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

4 andere producten in dezelfde categorie: