Check Laagste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 630+ Klant Reviews 9,5

All Reviews


jun 24, 2019
4
(4/5
Ibiza Sound PORT8VHF-BT - Mobiel Pa systeem met Bluetooth en USB Speler + hoes
Een beest, batterij gaat 4 uur mee, daarna weer opladen. Maar microfoon en alles werkt prima. Klein en fijn!
 

jun 22, 2019
5
(5/5
MAGMA DJ-controller case Prime 4 - Flight case voor de Denon DJ Prime 4
een top case voor een uitstekende prijs, ik heb er alleen wel nog een extra kussen in gedaan voor mijn eigen gemoedsrust.
 

jun 22, 2019
5
(5/5
Denon DJ Prime 4 - Pro 4 deck USB standalone DJ systeem
Mijn eerste Denon controller maar wat een wereld controller. een zeer krachtige en snelle standalone controller. ik ben onder de indruk van de mogelijkheden en de optie's. Geen laptop meer nodig nu alleen nog een externe schijf en dit werkt perfect. Het heeft even geduurd maar was het wachten zeker waard.
 

jun 22, 2019
5
(5/5
MAGMA DJ-controller case Prime 4 - Flight case voor de Denon DJ Prime 4
Een perfecte flightcase, Denon DJ prime past er perfect in. Een zeer goed product.
 

jun 18, 2019
5
(5/5
Adam Hall Stands SMS 11 - Muziekstandaard incl. Tas (actie)
perfect geregeld top
 

jun 16, 2019
4
(4/5
Pioneer DJ HDJ-X5-K - over-ear DJ-hoofdtelefoon
Ik ben er zeker tevreden mee. Klinkt goed en mooi ontwerp.
Ik vond hem eerst een beetje aan de zware kant maar daar ben ik nu gewent aan
 

jun 15, 2019
5
(5/5
Ibiza sound PKG12A-SET - Actieve speaker set met USB/SD speler en bluetooth 12”/30cm – 2 x 400W
Eerst bij een ander een set gekocht. Waren blijkbaar niet goed geadviseerd want de set die we kregen was echt niet wat we wilde. Gelukkig kwamen we bij DJ-Verkoop uit en na contact per chat deze set geadviseerd gekregen en we hebben nu een super goed feest en we zijn nog 100,- goedkoper uit.
 

jun 13, 2019
5
(5/5
Denon DJ Prime 4 - Pro 4 deck USB standalone DJ systeem
Ik heb gister direct mijn Pioneer XDJ-RX2 verkocht en direct deze opgehaald. Wouw wat een vooruitgang!!! Zo snel en ook zo degelijk, het geluid is ook vooruitgegaan. ook de service van dj-verkoop (marten) is echt geweldig. Zoveel geduld en een goede uitleg en ondersteuning. volgende keer kom ik hier zeker weer!
 

jun 12, 2019
5
(5/5
Niet meer leverbaar - Hercules HDP DJ-Adv G501 koptelefoon
Mooi design, stevig van bouw, flexibel in gebruik, mooi en helder geluid. Goede kabellengte (niet tekort)
 

jun 12, 2019
5
(5/5
Rhino STAN31 - Microfoonstandaard set, 2x stand en xlr kabel + tas
Een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding.
Product wordt goed beschermd geleverd. Mechanisch prima en robuust genoeg voor normaal gebruik.
Zeer tevreden.
 
Pagina: 12345