Check Laagste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 630+ Klant Reviews 9,5

All Reviews


sep 13, 2019
5
(5/5
Numark Dj2Go2 - Compacte DJ Controller met Serato DJ
Prima apparataat plus software voor de wat kleinere discofeestjes. Helemaal top voor slechts 60 euro.
 

sep 11, 2019
5
(5/5
Transcension Operator 2 DMX Controller voor 192 kanalen + joystick
hij werkt goed en doet exact wat ik wil. ik heb hem nu 6 maanden en geen problemen.
de uitstekende prijs maakt hem heel erg interessant.
 

sep 8, 2019
4
(4/5
LD Systems DAVE 8 Roadie + Statieven set
Nette uitleg van Maarten, prima set.
 

sep 5, 2019
5
(5/5
Pioneer XDJ-RX2 - all-in-one DJ-controller
Ja gewoon Pioneer, Gewoon Goed.
bedankt voor de snelle service dj-verkoop, voortaan haal ik alles hier.
 

sep 3, 2019
5
(5/5
Max MX6 - Touch Lamp met Speaker en BT streaming
Een mooie kleine lamp met mooie kleuren en er komt ook nog een leuk muziekje uit. Zeker een aanrader voor in de tent op vakantie of in de tuin.
 

aug 30, 2019
4
(4/5
Vonyx SM65 - Set 6,5" Actieve Studio Monitor Speakers
Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend!
Wel kwestbaar!
 

aug 29, 2019
5
(5/5
LD Systems DAVE 10 G3 - Compact 10" Actief PA Set + statieven en 2x 5 meter speakon
een set met heel goed geluid en werkt perfect voor onze karaoke, nog niet eerder zulke kwaliteit gehad.
 

aug 24, 2019
5
(5/5
Gigabar MKII 4 x 30W RGB COB Bar Systeem
Ik wil graag even meegeven dat ik een geweldige huwelijksdag heb gehad met feest. De sfeerverlichting heeft hieraan zeker bijgedragen.
Helaas heeft de verzending en daarmee ontvangst van de goederen lang geduurd, maar het was op tijd. Dat was het belangrijkste.
Het was wel onhandig dat de verpakking zodanig op elkaar leek, dat dit voor een verkeerder uitgifte leidde. Op het laatste moment wat extra stress.Gelukkig is het feest een hit geworden.
 

aug 21, 2019
5
(5/5
Denon DJ Prime 4 - Pro 4 deck USB standalone DJ systeem
Dit is echt het beste wat ik tot nu toe heb ervaren, ben blij dat ik na jaren op de cdj2000nx2 en djm900nxs2 dit heb geprobeerd. Ook de service van dj-verkoop verdiend een dikke pluim.
 

aug 19, 2019
5
(5/5
Apart Audio MASK6CT-BL - 6,5-inch twee weg luidspreker (Set)
Echt een uitstekende speaker om in weer en wind te gebruiken. het geluid blijft goed. Ook nu na een jaar klinken ze nog goed en zien ze er zelfs nog steeds netjes uit.
 
Pagina: 12345