logo

DENONDJ Digitale Mediaspeler de SC5000M met Vinyl Feature!

DENONDJ Digitale Mediaspeler de SC5000M met Vinyl Feature!

De SC5000M is de nieuwste toevoeging aan de Prime Series-line-up van Denon DJ, waardoor een gemotoriseerde, legendarische vinylervaring ontstaat voor DJ's. Gebouwd op de interface en hardware van de veelvuldig bekroonde SC5000 DJ mediaspeler, de 'M' (staat voor 'gemotoriseerd') geeft DJ's het echte vinylgevoel dat de kern vormt van de performance-DJ's.

The Legacy DJ Vinyl Experience – Redefined!
De platter van gegoten aluminium heeft een ultrahoge resolutie (3600 tikken per rotatie), de nauwkeurigheid van de prestaties wordt geroteerd door a Brushless DC Electrische motor, krachtiger en capabeler dan wat eerder beschikbaar was op een professionele DJ-mediaspeler. De SC5000M heeft ook een instelbare vinylspanning voor slip / scratch-besturing die DJ's een echte, mechanische draai eronder hun vingertoppen biedt, waardoor muziek echt levendig aanvoelt!

Look. Touch. Play.
De SC5000M biedt dezelfde gemakken als die van de SC5000 zijn 7 "multitouch, multi-gesture HD-scherm dat de vertrouwlijkheid van het gebruik van de touchscreen-apparaten van vandaag aan de DJ geeft. Volg zoek, laad, filteren en bibliotheeknavigatie kan vloeiend worden uitgevoerd met het swipen / tappen van een vinger, terwijl tegelijkertijd wordt verwezen naar essentiële DJ prestatieparameters, hoge resolutie golfvormen en beat-grid informatie.

Your Music Collection. Primed
Met een multicore-processor in de eenheid, die gebruk maakt van de SC5000M Engine Prime-software, die spooranalyse op de track mogelijk maakt en zonder een computer kan werken, plus de mogelijkheid om Rekordbox-afspeellijsten, tracks, hot cues en loops te importeren. Denon DJ's gebruiken gratis Engine Prime muziekbeheersoftware, DJ's kunnen hun iTunes, Serato DJ Pro en nu ook synchroniseren en integreren Native Instruments Traktor-collecties ook het importeren van afspeellijsten, het volgen van hot-cues en loop-informatie gaat moeiteloos.

Multi-Layers + Sonic Control Excellence
De SC5000M-technologie biedt de kracht van twee afzonderlijke DJ-mediaspelers, in één enkele en een stand-alone eenheid. Mix en match beats, instrumentals of acapella's tussen onafhankelijk afgeleverde kanalen en gooi 'instant-doubles' in verschillende lagen of naar een andere speler zonder de noodzaak van een aangesloten laptop - flexibiliteit en creatieve DJ-expressie is nu letterlijk grenzeloos. De SC5000M deelt ook de andere bekroonde technische kenmerken van zijn SC5000-tegenhanger. Deze omvatten een toonaangevend Timestretch-algoritme voor sonisch gecontroleerde en key-locked extreme tempowijzigingen plus natuurlijk de 8, Expressieve controle trigger-pads voor hot-Cue juggling, track remixen, looping, rolls en slicer.

The Past Becomes the Future
De aantrekkingskracht van de SC5000M Prime raakt de harten van dj's op alle niveaus, leeftijd en nieuwsgierigheid naar de essentie van verouderde vinylprestaties. DJ's, met name vinyl dj's en pro/industry de M platter prestaties en hun respons kunnen previewen en testen en deze zijn het geheel eens dat de legacy, DJ vinyl ervaring nu echt een realiteit is geworden.

Kenny ‘Dope’ Gonzalez (‘Masters at Work’, iconic House DJ)
"Wauw! Denon heeft het vinylgevoel zeker teruggebracht. Dit voelt precies als een platenspeler en het is ook een 7" platter brengt me ook terug naar het spelen van 45's. De spelers zijn geweldig, veel opties zoals de dual-layer die geweldig is omdat jij alleen twee spelers nodig om op elk moment vier verschillende records te kunnen spelen ".Kenmerken van de Denon SC5000M Prime mediaspeler:

 • Gemotoriseerde platter met echt 7" vinyl
 • Verstelbare vinylspanning voor slip / scratch controle
 • 2 variabele koppelinstellingen (laag / hoog)
 • Ergonomisch platterontwerp
 • 7-inch HD-scherm met multi-touch
 • 24-bit / 96kHz digitale audio-uitgangen
 • Dubbellaags afspelen met een individuele audio-uitgangen
 • Speelt ongecomprimeerde audioformaten af (FLAC, ALAC, WAV)
 • 8 multifunctionele trigger-pads voor cues, loops, slicers en rolls
 • Aanpasbare RGB-kleur rond de platter
 • (3x) USB en (1x) SD-ingang voor muziek afspelen
 • LAN-uitgang om te linken naar maximaal vier spelers
 • Inclusief Engine Prime muziek management software

Mocht je nog meer informatie willen hebben, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je er graag meer over.
Wil je hem alvast bestellen dan kan dat hier :-)
Share This: