Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

De Vonyx LightMotion PA Luidsprekers

De Vonyx LightMotion PA Luidsprekers

Introductie

De Vonyx LightMotion PA Luidsprekers de LM65 en de LM80 zijn twee zeer sfeervolle speakers die makkelijk mee te nemen is. De LM65 is slechts 10 kg en de LM80 maar 12 kg. Het systeem combineert muziek en licht met de ingebouwde led verlichting die achter de gril van de speakers zijn gemonteerd zijn.

 

Muziek afspelen

Op de Lightmotion kunt u muziek afspelen op verschillende manieren, bijvoorbeeld draadloos via Bluetooth. U koppelt uw apparaat (bijvoorbeeld een telefoon, tablet of laptop) wanneer het apparaat en speaker via de bluetooth zijn gekoppeld kunt u muziek afspelen op uw bluetooth apparaat en hoort u het uit de speaker komen. Wat ook een zeer gemakkelijke manier om muziek aftespelen op het apparaat en wat wij ook vaak doen in de showroom bij ons op de Oostzijde 302 is simpel weg een USB met Mp3 muziek aan te sluiten. Wat ook mogelijk is, is om een SD kaart met Mp3 aan de achterkant van aan te sluiten. Verder kunt u bijna elk apparaat (Telefoon, Computer, CD speler, Mp3 speler) met een audio ingang aansluiten via een audio kabel welke aangesloten kan worden via de RCA (tulp) en 3.5 mm mini jack ingang.

 

Wilt u een microfoon aansluiten voor spraak, zang, Karaoke? Dat kan via de microfoon aansluiting achter op de speaker, doormiddel van de combi aansluiting kunt u microfoons aansluiten met XLR of Jack aansluiting. Het viel me wel tegen dat de microfoon niet zo hard kan als de muziek.

 

De Lightmotion wordt met een afstandsbediening meegeleverd die op 2x AAA baterijen werken. (Baterijen zijn niet meegeleverd) De eerste keer dat ik drukte op de afstandsbediening reageerde hij niet maar wanneer ik er recht voor ging staan in plaats van de zijkant werkte hij prima.

 

Licht

De 2 led lichten aan de zijkant van de speaker kunnen reageren op de muziek en van kleur veranderen is ook mogelijk. Wil je liever een regenboog kleur of een vaste kleur?

Dit is allemaal aan te passen op het paneel achter waar ook de geluid volume knoppen te vinden zijn. kleuren en licht helderheid zijn allemaal aanpasbaar!

De beschikbare modus zijn:

•OFF: zet het licht uit.

• Mood: De lichten zullen stevig oplichten.

• Meter: De kolom lichten werken als een digitale volumemeter

Mix: De lampjes gaan branden volgens het frequentiespectrum van het audiosignaal. Basfrequenties zullen meer rood licht produceren. Mid-range frequenties zullen meer groen licht produceren. Treble frequenties zullen meer blauw licht produceren.

• Pulse: het geluidssignaal zorgt ervoor dat de lichten met één kleur pulsen (bepaald door de kleurselectieknop) met hun helderheid bepaald door de lichtknop.

Party: Wanneer de kleurkeuzeknop helemaal tegen de klok in draait, rennen de LEDS snel door een voorgeprogrammeerde dynamische show van kleuren en meterniveaus. Draai de kleurselectieknop met de klok in deze positie om over te stappen naar een langzamere continue cyclus van solide kleuren. Draai de kleurselectieknop verder met de klok mee om te vertragen hoe snel de kleuren veranderen.

 

Samenvatting

De Vonyx LightMotion is perfect voor de gene die voor weinig geld een leuk en goed uitziende geluid en light installatie wil hebben voor bijvoorbeeld op bruiloften maar ook voor thuis gebruik. Het is snel en makkelijk aan te sluiten en een microfoon aansluiten is mogelijk maar het is niet echt bedoeld voor Karaoke optredens naar mijn mening.

-Daniël van W (Dj-verkoop Team)

Share This: