Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! Monkey Banana Lemur5

Nieuw! Monkey Banana Lemur5

Datum: 31-3-2018

Monkey Banana heeft een nieuwe studio monitor op de markt gebracht die het uitetlijk heeft van de Monkey Banana Gibbon5 maar dan met veel meer mogelijkheden en beter geluidskwaliteit, Namelijk de Monkey Banana Lemur5. De Monkey Banana Lemur5 is een luidspreker met een zeer lineaire frequentierespons die met een druk op de knop klinkt als andere bekende studiomonitoren.

De Lemur5 is verkrijbaar in het zwart en in het rood en beschikt ove ingebouwde digitale signaalprocessor (DSP) in combinatie met de modelleringstechniek en de andere componenten die voor de fabricage worden gebruikt, maken dit mogelijk. Naast de 6 DSP-presets zijn er nog meer ruimteaanpassingsfuncties, zoals een 3-staps laagdoorlaatfilter, een middenklokbelfilter en een high-shelf filter, evenals begrenzer AAN / UIT en stand-by AAN / UIT. De 5-inch luidspreker is uitgerust met een hoge kwaliteit aluminium tweeter en een Kevlar woofer. De Monkey Banana Lemur5 wordt gevoed door klasse D-versterkers in combinatie met een DSP. Deze veelzijdige en unieke monitor kan worden gebruikt als studio monitor, voor multimediaproducties of voor veeleisende hi-fi en AV-reproducties.

 

Monkey Banana Lemur5 - actieve near field modeling speaker Rood
monkey banana Lemur 5 zwart

Monkey Banana Lemur5 Rood

279,95 €

 

Monkey Banana Lemur5 Zwart

279,95 €

 

monkey banana Lemur 5 kopen

Share This: