Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

De LD Systems Maui 28 G2 is vanaf nu leverbaar.

De LD Systems Maui 28 G2 is vanaf nu leverbaar.
Datum: 23-5-2017

De LD Systems Maui 28 G2 is vanaf nu weer uit voorraad leverbaar. Door zijn uitzonderlijke kwaliteit en prijs waren de Maui28 G2 bijna direct helemaal uitverkocht ondanks de grote hoeveelheid voorraad hebben we toen zelfs het showmodel moeten verkopen om een klant alsnog te helpen. Gelukkig hebben we nu eindelijk weer nieuwe voorraad en kunt u de LD Systems Maui28G2 weer bij ons komen beluisteren in de showroom.

Ook zijn wij als dj-verkoop officiele dealer van LD-Systems. Dat houd in dat we de beste service kunnen leveren op onder andere producten van LD Systems. We hebben een groot aantal speakers van LD Systems als demo staan waaronder de Maui 28 G2. U kunt gerust langs komen om de speakers te beluisteren.

De LD Systems Maui 28 G2 is een compact kolom PA Systeem met Mixer and Bluetooth. De Maui 28 G2 is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De subwoofer is voorzien van line in inputs (tulp, jack en XLR) en een jack/XLR microfoon input. Maar ook is deze speaker voorzien van een mini-jack aansluitingen om zo bijvoorbeeld je mobiel er op aan te sluiten. Ook is het mogelijk om dit systeem door te lussen, zo kun je er twee naast elkaar gebruiken!

De golfgeleider van de tweeters in de Maui 28 G2 verminderen reflecties van de vloer en het plafond. Hierdoor zijn monitor speakers overbodig. Ook hoort Je publiek  aan de achterkant alles net zo duidelijk als het publiek aan de voorkant. Of u nu een zangeres-songwriter, solo entertainer, DJ of musicus in een kleine band bent u zal verbaasd zijn van het buitengewone geluid en de draagbaarheid van de MAUI 28 G2.

 

Share This: