Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

De perfecte DJ Booth!

De perfecte DJ Booth!
Datum: 19-4-2017

De LiteConsole elite is een geweldige oplossing voor de mobiele DJ's.
Het compacte design kan in de meeste voertuigen worden vervoerd, zijn slimme ontwerp maakt het mogelijk in te stellen zijn en opgeborgen in een paar seconden.

liteconsole_elite_front_a

De LiteConsole elite heeft een mooie poedercoating chroomeffect aluminium opvouwbare frame dat een grote mat zwart frontpaneel en twee zijpanelen mat zwart bevat.
Deze panelen zijn gemaakt van zeer stevig aluminiumverbinding die gemakkelijk kunnen worden voorzien en eventueel worden vervangen door andere geschikte materialen zoals acryl.


De twee binnenste bladen zijn stijve 3mm aluminium (met 80mm kabel strooigaten) die stevig vast in het frame dat de elite zijn verbazingwekkende, rammelvrije, stevigheid geeft.liteconsole_elite_back_a
Ook inbegrepen zijn twee speciaal gevormde onbreekbaar polycarbonaatplaten die veilig zijn ondergebracht in de linker en rechter zijdelen van het frame.

 

Deze panelen blokkeren enkel uitzicht van de kabels in de console en zijn ideaal voor up-lichteffecten.

 

elite_bundle

 

  

   De bovenste en onderste planken hebben profielen aan hun voorste binnenranden gekromde lichtbron vanaf elke standaard LED Par armatuur te laten stromen naar de top van de console     zijdelen.
   De elite is uitgerust met acht plastic voeten om trillingen en krassen vloeren te voorkomen.
   Om met verpakking en transport drie-strap harness vergrendeling voorzien die het frame planken en panelen veilig blijft.

 

 

Share This: