Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Equinox komt met nieuwe lichteffecten binnen de Fusion serie!

Equinox komt met nieuwe lichteffecten binnen de Fusion serie!
Datum: 25-2-2017

De meest interessante nieuwe Movingheads uit het nieuwe assortiment van de Equinox Fusion serie zijn zeker de Equinox Fusion 50 HEX, Equinox Fusion 50 MKII, Equinox Fusion 100 spot en de Equinox Fusion 120 zoom. Deze nieuwe moving heads hebben niet alleen een zeer aantrekkelijke prijs maar zijn ook nog eens van zeer goede en degelijke kwaliteit. We hebben ze even kort voor je samengevat hieronder.


Als eerst de Equinox Fusion 50 MKII Moving Wash lichteffect met 7 x 8W quad-colour LEDs.

Deze is zeer aantrekkelijk geprijsd met een prijs van +/- 115,- maar heeft daarnaast wel uitstekend mee met de bekende lampen uit de range van 200,- tot 300,-

Deze Moving wash heeft een goede afwerking en een uitstekende licht opbrengst. De motoren zijn ook erg stil en werken goed, hij is alleen niet heel erg snel maar zeker snel genoeg voor de meeste events en shows.

De Equinox Fusion 50 MKII is hiermee Ideaal voor o.a DJ's en performers.

De Fusion 50 is voorzien van geavanceerde ingebouwde programma's en heeft DMX-, geluidsgestuurde-, automatische- en master/slave-modus.

 

 

De Equinox Fusion 100 spot is een compacte Movinghead spot van 80W met o.a roterende gobo's en prisma.

Een ideale toevoeging voor o.a de mobile maar ook vaste installatie doeleinden met krachtige motoren en een 80w witte LED die scherpe balken en patronen genereert. Ook heeft deze geweldige Fusion 100 spot een gemotoriseerde focus zodat de gobo's altijd optimaal tot hun recht kunnen komen!

Een wiel met 7 kleuren zorgt ervoor dat jij de perfecte kleur en/of kleurcombinatie hebt met een cobowiel met 5 roterende gobo's

Met ook een auto modus is de Equinox Fusion 100 spot ideaal voor mobiele dj's

Deze MovingSpot heeft een prijskaartje van slechts +/- € 370,- is deze een van de goedkoopste maar is deze van zeer betrouwbare kwaliteit!

Benieuwd naar wat de Equinox Fusion 100 Spot kan doen? Bekijk de video hieronder

 

 

De Equinox Fusion 120 Zoom is een 7 x 12W LED Moving Head met gemotoriseerde zoom

De Equinox Fusion 120 Zoom heeft een variabele stralingshoek van maarliefst 6 ° tot 45 °.

Het toestel wordt aangedreven door 7 x 12W RGBW quad-kleuren LED's, dit houd in Rood, Groen, Blauw en Wit.

Met zijn snelle snelheid en ingebouwde lichtshows, de armatuur brengt pure verlichting prachtige tinten en kleur wast naar iedere gelegenheid.

Met een prijs van slechts +/- 319,- zit je zeker aan de beste prijs kwaliteit verhauding die er nu te krijgen is.

 
 

De Fusion 50 Hex is een compacte Moving Head dat 4 x 12W zes-kleuren LED's beschikt om een soepele wasbeurten van kleur te maken met zijn 30 ° stralingshoek.

Gebruikers kunnen het toestel bedienen via geluid activering met de ingebouwde programma's of DMX.

Zijn grootte en lichtgewicht ontwerp maakt het ideaal voor mobiele entertainers en kleine zalen
Helaas hebben we hier nog geen filmpje van maar die komt snel ;-)


Share This: