Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Paul Oakenfold overgestapt naar de Denon DJ Prime serie!!

Paul Oakenfold overgestapt naar de Denon DJ Prime serie!!
Datum: 22-2-2017

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Paul Oakenfold heeft gekozen om met de baanbrekende Denon DJ Prime-serie te gaan draaien, waaronder de SC5000 Prime media speler, X1800 Prime club mixer en de VL12 Prime professionele DJ draaitafel.

Al meer dan drie decennia heeft Paul meegeholpen de elektronische muziek wereld te vormen naar wat het nu is en blijft aan de top van de hedendaagse muziekscène.
Hij staat aan het begin van zijn nieuwe wereld tournee genaamd "The Generations World Tour". Met de combinatie van Paul en de Denon DJ Prime serie zal deze tour iets geheel nieuws laten zien en horen.

Paul Oakenfold is een van de grote DJ's die is overgestapt naar de Denon DJ Prime serie en meerdere grote namen zijn momenteel al aan het overwegen om over te stappen, hou onze site goed in de gaten want binnen kort zullen we meer namen bekent gaan maken en komen er foto's en video's o.a. van Paul Oakenfold zijn optredens.

Share This: