Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! Vonyx tafel microfoon armen met accessoires!

Nieuw! Vonyx tafel microfoon armen met accessoires!
Datum: 28-1-2017

Deze week hebben we twee nieuwe Vonix microfoon arm statieven binnen gekregen, Beide zijn lichtgewicht statieven en geschikt voor radio-shows, om Youtube video's mee te maken en bijvoorbeeld streams.

 

Vonyx Tafel microfoonarm inclusief kabel

Deze microfoonarm is geschikt voor condensator microfoons en andere soortgelijke microfoons. De microfoon arm is volledig in hoogte verstelbaar en eenvoudig te monteren aan iedere tafel. Ook is hij voorzien van een ingebouwde XLR kabel, waardoor je geen loshangende kabels hebt. Deze microfoon arm is zeer licht en dus snel te verplaatsen van en naar locatie's.

 

Meer over dit product vind je op de productpagina (klik hier).

 

Vonyx Studio Set / Condensator microfoon met tafel arm en popfilter

Deze geweldige studio set bevat alles wat je nodig hebt om een opname te starten. De condensator microfoon met popfilter zal zorgen voor een puur opname geluid zonder vervelende bijgeluiden zoals harde s en p klanken.

Met deze microfoon kunt u live uitzenden op YouTube of een soort gelijk kanaal, live uitzenden was nog nooit zo eenvoudig. Ook kun je hem natuurlijk gebruiken om bijvoorbeeld te Skypen. De studio microfoon arm is verstelbaar in verschillende hoogtes en onder verschillende hoeken.

De studio set is ideaal voor muzikanten, vloggers, presentaties of zangers. Met een totaal gewicht van 1,5 KG is deze zet makkelijk te gebruiken om mee te nemen voor locatie uitzendingen en of optredens.

 

Alle product- en bestelinformatie over dit product vind je op de productpagina (klik hier).

Share This: