Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Zomerse Dansrevolutie - Laat de zon schijnen en de muziek stromen!

Zomerse Dansrevolutie - Laat de zon schijnen en de muziek stromen!

Zomer is in volle gang en dat betekent maar één ding:

tijd om te feesten en te genieten van het buitenleven! Of je nu naar het strand gaat, een barbecue houdt in de achtertuin of een epische poolparty organiseert, het hebben van de juiste audioapparatuur kan het verschil maken tussen een doorsnee bijeenkomst en een onvergetelijke ervaring. Laat ons je voorstellen aan een reeks geweldige audioapparaten die jouw zomer naar een hoger niveau tillen. Van krachtige draadloze speakers tot draagbare DJ-systemen, we hebben alles wat je nodig hebt voor de ultieme zomerse fuif!

iDance Beat Dude Blue Speaker - Bevrijd de Beat!

De iDance Beat Dude Blue is niet zomaar een draadloze speaker; het is je persoonlijke feestpartner! Met zijn coole, draagbare ontwerp en krachtige geluidsprestaties zorgt deze kleine blauwe held voor een groots geluid. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit kun je draadloos je favoriete zomerhits afspelen. Bovendien heeft de Beat Dude Blue kleurrijke LED-lampjes die de sfeer verhogen en een extra dosis energie aan elk feest geven. Van het strand tot het park, neem deze compacte speaker overal mee naartoe en laat het feest beginnen!

op is op iDance Beat Dude Blue - Bluetooth Speaker

De iDance Beat Dude is een 10 Watt Bluetooth Speaker die er cool uit ziet en perfect helder geluid geeft. Tot wel 8 uur muziek afspelen

€ 22,85

 

Max MX5 - Geniet van Audio Excellence

Duik in de zomerse vibes met de Max MX5 Bluetooth luidspreker! Deze draagbare speaker is je ideale metgezel voor elk avontuur, want hij is waterdicht en klaar voor poolparty's, stranddagen en watersporten. Laat je favoriete zomerhits draadloos afspelen en deel je muziek met vrienden door de eenvoudige Bluetooth connectiviteit. Met een krachtig geluid en een robuust ontwerp dat tegen een spatje kan, hoef je je geen zorgen te maken over regen of water spetters. Geniet van de ultieme zomerse soundtrack met de Max MX5 en laat het zonnige seizoen beginnen! 

Opruiming - Max MX5 - Bluetooth luidspreker

Met de Max MX5 Bluetooth luidspreker kunt u uw telefoongesprekken onder de douche voeren of naar uw favoriete muziek luisteren.
€ 14,95

 

Party Licht & Sound PARTY-BAZOOKA - Feesten in Stijl

Maak je zomerfeestjes onvergetelijk met de Party Licht & Sound PARTY-BAZOOKA! Deze draagbare Bluetooth soundbox is de ultieme feeststarter. Geniet van je favoriete muziek vanaf USB of micro-SD, en deel het plezier met vrienden dankzij de TWS-functie die twee apparaten met dezelfde Bluetooth-koppelingsnaam verbindt op één bron. Laat het feest losbarsten met krachtig geluid en een kleurrijk lichtspektakel. Of je nu op het strand danst, bij het zwembad ontspant of kampeert onder de sterren, de PARTY-BAZOOKA zorgt voor de juiste sfeer. Bereid je voor op een zomer vol muziek, vrienden en eindeloos plezier! 

Party Licht & sound PARTY-BAZOOKA - Bluetooth soundbox met USB & Micro-SD

Veelzijdig, draagbaar audiosysteem dat een oplaadbare batterij bevat.

 € 35,99

 

N-Gear NS282BT - Perfect voor Onderweg

Zing mee met de N-Gear NS282BT karaoke set deze zomer! Laat je stem schitteren met de ingebouwde echo-module, waardoor je klinkt als een ware ster. De vrolijke lichteffecten voegen een feestelijke sfeer toe aan elke bijeenkomst. Geniet van eindeloos plezier terwijl je je favoriete nummers afspeelt via Bluetooth, USB of AUX-ingang. De NS282BT is jouw ultieme zomerse metgezel voor strandfeestjes, tuinbarbecues en gezellige avonden met vrienden. Laat het zomerfeest beginnen met dit draagbare en opvallende karaoke setje.

N-Gear NS282BT - Karaoke systeem met Bluetooth speaker, disco licht en microfoon

N-Gear NS282BT is een compact Karaoke systeem met Bluetooth, tablet houder, Disco lamp en 1 microfoon. perfect voor karaoke thuis met de familie of vrienden
€ 79,95

 

Denon DJ Prime 4+ - DJ'en als een Pro

Beleef een zinderende zomer vol muziek met de Denon DJ Prime 4+! 's Werelds krachtigste en meest geavanceerde stand-alone DJ-systeem, perfect voor het ultieme feest. Met de eerste zelfstandige Stem-scheiding in de branche, laat het je tracks bewerken en remixen als nooit tevoren. Geniet van onbeperkte creatieve vrijheid en mix naadloos je favoriete zomerhits met de intuïtieve bedieningselementen. Het kleurrijke touchscreen geeft je een overzicht van al je tracks. Verleg de grenzen van DJ'en en laat je publiek dansen op jouw unieke beats. De Prime 4+ wordt dé sensatie van deze zomer! 

Nieuwsgierig naar andere opties? Klik dan snel op deze link en ontdek een opwindende selectie van vergelijkbare Dj gear en controllers!

Denon DJ Prime 4+ - 4-decks standalone dj-controller met o.a. wifi, streaming audio en 10" display

De PRIME 4+ brengt een frisse nieuwe look en next-level features voor de legendarische bewezen prestatiekracht van de PRIME 4.

€ 2.599,00

 

Numark Mixstream Pro Go - Altijd een DJ binnen Handbereik

Ontketen je zomerfeestjes met de Mixstream Pro Go! Deze oplaadbare standalone DJ-controller is jouw ultieme muzikale sidekick. Met streamingdiensten zoals Amazon Music heb je eindeloze beats binnen handbereik. De flexibele connectiviteit via Wifi, USB, SD of computer zorgt voor moeiteloze toegang tot je muziekcollectie. Geniet van totale vrijheid met de ingebouwde oplaadbare batterij, zodat je overal kunt draaien zonder gedoe met kabels. Of je nu danst op het strand, bij het zwembad relaxt of een zomerse BBQ host, de Mixstream Pro Go brengt de juiste vibes om van deze zomer een onvergetelijke muzikale ervaring te maken!

Nieuwsgierig naar andere opties? Klik dan snel op deze link en ontdek een opwindende selectie van vergelijkbare Dj gear en controllers!

Numark Mixstream Pro Go - Oplaadbare Standalone Streaming DJ controller met ingebouwde speakers

De Mixstream Pro Go is een oplaadbare

standalone dj-controller met o.a. streaming diensten zoals amazon-muziek. Werkt via de Wifi, USB, SD of computer.

€ 894,00

 

IBIZA Sound PORT12VHF-BT - Portable Party Powerhouse

Geniet van de zomerse klanken met de PORT12VHF-BT mobiele geluidset! Deze alles-in-één geluidsoplossing is perfect voor elk zomers feest. Speel je favoriete muziek af via de USB-MP3 en Bluetooth-speler en laat het feest losbarsten. Met de twee draadloze VHF-microfoons kun je karaoke zingen, aankondigingen doen en het publiek betrekken. De ingebouwde accu biedt urenlang draadloos plezier, zodat je overal kunt feesten zonder zorgen over stroomaansluitingen. Of je nu een strandfeest, tuinfeest of een kampeertrip plant, de PORT12VHF-BT is jouw ultieme zomerse metgezel voor muziek, entertainment en eindeloos plezier!

IBIZA Sound PORT12VHF-BT - 12" Mobiel Pa systeem met USB en Bluetooth + hoes

De PORT12 VHF-BT is een Mobiele geluid set met o.a. USB-MP3 en een Bluetooth speler, 2 draadloze VHF microfoons en ingebouwde accu

€ 259,90

 

LD Systems DAVE 10 G4X - Verbluffende Geluidservaring

Zet de zomer in vuur en vlam met de DAVE 10 G4X! Geniet van draadloos streamen via Bluetooth, terwijl de geïntegreerde 6-kanaals mixer met EQ en reverb je muziek naar een hoger niveau tilt. Laat de zwoele zomeravonden swingen met jouw favoriete beats, waar je ook bent. Of je nu op het strand danst, een poolparty host of kampeert onder de sterren, deze geluidsoplossing zorgt voor de perfecte soundtrack. Klaar om de zomerse vibes te omarmen?

LD Systems DAVE 10 G4X - Compact 2.1 powered system

De krachtige DAVE 10 G4

compacte PA - die bestaat uit een 10" subwoofer en twee 4" satellieten. Overtuigt qua geluid in alle configuraties.

€ 899,00
Share This: