Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Alto Truemix 800fx en Truemix 500 nu ook ruim uit voorraad leverbaar!

Alto Truemix 800fx en Truemix 500 nu ook ruim uit voorraad leverbaar!

Goed nieuws voor de enthousiaste DJ's en muziekliefhebbers! DJ-Verkoop.nl is verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte Alto Professional Truemix 800fx en Truemix 500 nu ruim uit voorraad leverbaar zijn in onze winkel. Deze fantastische PA-mixers bieden een indrukwekkende reeks mogelijkheden en functies, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel professionele DJ's als muzikanten.

De Alto Professional Truemix 800fx is een krachtige PA-mixer die is ontworpen om aan al je audiovereisten te voldoen. Met 8 kanalen en 256 ingebouwde effecten kun je eindeloze creatieve mogelijkheden verkennen. Of je nu een feestje wilt organiseren, een liveoptreden wilt geven of een professionele opname wilt maken, de Truemix 800fx zorgt voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en precisie.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een compacte maar veelzijdige mixer, is de Alto Professional Truemix 500 de perfecte keuze. Met 5 kanalen en een intuïtieve bedieningselementen biedt deze mixer een geweldige geluidservaring in een draagbaar formaat. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de DJ-wereld of een doorgewinterde professional die op zoek is naar een betrouwbare en handige oplossing, de Truemix 500 biedt alles wat je nodig hebt.

We nodigen je uit om deze geweldige mixers zelf te komen ervaren in onze showroom. Tijdens onze openingstijden ben je van harte welkom om de Alto Professional Truemix 800fx en Truemix 500 uit te proberen en te ontdekken hoe ze je prestaties naar een hoger niveau kunnen tillen. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte mixer die past bij jouw behoeften en stijl.

En dat is nog niet alles! Bezoek ook onze productpagina's op dj-verkoop.nl en ontdek de leuke set aanbiedingen die we hebben samengesteld voor de Alto Professional Truemix 800fx en Truemix 500. We willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt, niet alleen met onze producten, maar ook met onze geweldige deals.

Wacht niet langer en kom vandaag nog langs bij DJ-Verkoop.nl om de Alto Professional Truemix 800fx en Truemix 500 te ontdekken of bestel hem in de webshop.
Ervaar de kracht, veelzijdigheid en kwaliteit van deze mixers zelf en laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden die ze bieden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze showroom!

Voor meer informatie en om onze productpagina's te bekijken, klik dan op een van deze twee afbeeldingen hier beneden!

Alto Professional Professional TrueMix 500 - 5-Kanaals Analoge Mixer met USB

De Alto Professional Professional TrueMix 500

is een draagbare mixer met een ingebouwde stereo USB-audio-interface

€ 79,99

Alto Professional Professional TrueMix 800 FX - 8-kanaals compacte mixer met USB, Bluetooth en Alesis Multi-FX

De Alto Professional Professional TrueMix 800 FX

is een draagbare audiomixer met ingebouwde DSP-effecten die alle essentiële functies levert.

€ 179,99

Ontdek de Verschillen tussen Alto TrueMix 600, TrueMix 800 FX en TrueMix 500 - Perfect voor elk Scenario!

Ben je op zoek naar de perfecte audiomixer die aan al jouw behoeften voldoet? Zoek niet verder! DJ-Verkoop.nl heeft nu drie geweldige mixers op voorraad - de Alto Professional TrueMix 600, TrueMix 800 FX en TrueMix 500. Elk van deze mixers biedt unieke functies en mogelijkheden die ze onderscheiden van elkaar en je muziekervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Alto Professional TrueMix 500 - De No-Nonsense Mixer voor Onderweg

De TrueMix 500 is een draagbare mixer met een ingebouwde stereo USB-audio-interface. Met vijf analoge ingangen en een microfooningangskanaal met 18V fantoomvoeding, is deze mixer ideaal voor eenvoudige opnamen en live optredens. Het tweebands EQ op alle kanalen en de plug-and-play-connectiviteit maken het mixen een fluitje van een cent. Als je een mixer zoekt die gewoon doet wat hij moet doen, is de TrueMix 500 jouw keuze!

Alto Professional TrueMix 600 - De All-in-One Thuisstudio Mixer

De TrueMix 600 is een draagbare audiomixer met Bluetooth en een ingebouwde stereo USB-audio-interface, perfect voor thuisopnamen, livestreaming, podcasting en optredens. Wat deze mixer echt bijzonder maakt, is het speciale Bluetooth-kanaal met feedbackvrije telefoonkoppeling dankzij de mix-minus-technologie. Geen enkele andere mixer in deze klasse biedt deze mogelijkheid! Met zes analoge ingangen, waaronder XLR-ingangen met 48V fantoomvoeding, en gebalanceerde ¼" lijningangen, heb je alles wat je nodig hebt om professioneel geluid te creëren. De TrueMix 600 heeft een compact ontwerp en is perfect voor onderweg!

Alto Professional TrueMix 800 FX - De FX-Krachtpatser

Als je op zoek bent naar veelzijdige effecten, is de TrueMix 800 FX de mixer voor jou! Deze draagbare audiomixer heeft 16 ingebouwde Alesis multi-fx, waaronder chorus, flanger, hoogwaardige delays en reverbs. En dat is niet alles! Het Bluetooth-kanaal met feedbackvrije telefoonkoppeling maakt deze mixer nog krachtiger. Met acht analoge ingangen en extra knopkappen om je mixer aan te passen, biedt de TrueMix 800 FX de flexibiliteit die je nodig hebt voor elke muzikale situatie. Perfect voor thuisgebruik en onderweg!

Ontdek de Uitvoerroutering voor Perfecte Monitoring

Elke mixer heeft zijn eigen uitvoer- en routeringsopties om aan jouw behoeften te voldoen. De TrueMix 600 en TrueMix 800 FX bieden hoofdtelefoonuitgangen met onafhankelijke volumeregeling en AUX-send/return met individuele regelaars op elk afzonderlijk kanaal voor de perfecte mix. De TrueMix 800 FX heeft zelfs vier hoofdtelefoonuitgangen! Voor opname stuurt de USB-uitgang een kopie van de hoofduitgangen naar jouw computer. De TrueMix 500 heeft ook een handige hoofdtelefoonuitgang en een simpele maar doeltreffende uitvoerroutering.

Technische Specificaties

Elke mixer heeft een uitstekende frequentierespons, lage totale harmonische vervorming en hoge signaal-ruisverhouding, waardoor je kristalheldere geluiden krijgt. De fantoomvoeding zorgt ervoor dat je alle soorten microfoons kunt gebruiken. De bedieningsknoppen zijn intuïtief en eenvoudig te gebruiken, en de LED-meters helpen je om je niveaus nauwkeurig te monitoren.

Kom en Ervaar het Zelf!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Alto TrueMix 500, TrueMix 600 of TrueMix 800 FX? Kom dan langs in onze showroom tijdens onze openingstijden! Ons deskundige team staat klaar om je te helpen en alle verschillende mixers te demonstreren. En vergeet niet onze productpagina's te bezoeken voor leuke setaanbiedingen! DJ-Verkoop.nl heeft voor elk scenario de juiste mixer voor jou!

Share This: