Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

De Denon DJ Prime 4+ is nu uit voorraad leverbaar! (Prime 4 maar nog beter)

De Denon DJ Prime 4+ is nu uit voorraad leverbaar! (Prime 4 maar nog beter)

In de bruisende wereld van DJ'en is er altijd een zoektocht naar het perfecte gereedschap dat de kunst van het mixen naar nieuwe hoogten kan tillen. En nu is die zoektocht eindelijk voorbij! Denon DJ presenteert met trots de gloednieuwe Denon DJ Prime 4+, een controller die DJ's zal betoveren met zijn ongeëvenaarde functionaliteit en grenzeloze mogelijkheden.

De Denon DJ Prime 4+ is een meesterwerk dat speciaal is ontworpen om de verbeelding van DJ's te prikkelen en hen in staat te stellen hun muziek te verkennen, te manipuleren en te transformeren als nooit tevoren. Met een reeks geavanceerde functies en een intuïtieve gebruikersinterface belooft deze controller de ultieme partner te zijn voor elke DJ die zijn vaardigheden naar het volgende niveau wil tillen.

Een van de meest opwindende kenmerken van de Denon DJ Prime 4+ is het ingebouwde 10-inch multi-touchscherm, dat een vloeiende en meeslepende gebruikerservaring biedt. Het scherm is niet alleen kristalhelder, maar ook responsief, waardoor DJ's snel door nummers kunnen bladeren, golfvormen kunnen bekijken en eenvoudig cue-punten kunnen instellen. Met deze technologische vooruitgang wordt het manipuleren van muziek een visueel avontuur op zich.

Daarnaast biedt de Denon DJ Prime 4+ een scala aan aansluitingsmogelijkheden, waardoor DJ's vrijelijk kunnen experimenteren met verschillende apparaten en bronnen. Met vier USB-poorten kunnen meerdere DJ's naadloos overschakelen zonder onderbrekingen. Bovendien zorgt de geïntegreerde streamingondersteuning ervoor dat DJ's toegang hebben tot een schijnbaar oneindige bibliotheek van muziek om uit te putten.

Een ander hoogtepunt van de Denon DJ Prime 4+ is de flexibiliteit in het mixen van verschillende muziekstijlen. Met de vier kanalen kunnen DJ's moeiteloos mixen tussen tracks, loops en samples, waardoor ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en naadloze overgangen kunnen creëren die het publiek in vervoering brengen. Met de geavanceerde effectensectie kunnen DJ's hun muziek verrijken met prachtige klanklandschappen en unieke geluidstexturen.

Deze nieuwe controller van Denon DJ heeft ook de kracht om DJ's volledige controle te geven over hun mix, met individuele EQ's, filters en faders voor elk kanaal. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginnende DJ, de Denon DJ Prime 4+ biedt je de flexibiliteit en precisie die je nodig hebt om je creatieve visie tot leven te brengen.

Kortom, de Denon DJ Prime 4+ belichaamt de belofte van een nieuwe standaard in DJ-controllers. Met zijn geavanceerde functies,verbluffende gebruikersinterface en ongeëvenaarde prestaties, is het de ultieme keuze voor elke DJ die het podium wil veroveren. Deze controller opent de deuren naar eindeloze mixmogelijkheden en biedt DJ's een instrument waarmee ze hun muzikale reis kunnen verkennen en hun publiek kunnen betoveren.

Dus, stap in de wereld van de Denon DJ Prime 4+ en laat je creativiteit de vrije loop. Bereid je voor op een ongeëvenaarde mixervaring, waarbij je grenzen verlegt, nieuwe hoogten bereikt en jezelf als DJ naar nieuwe horizonten tilt. De Denon DJ Prime 4+ is de enige metgezel die je nodig hebt om een muzikale reis van ongekende proporties te beginnen.

Klik snel verder voor meer informatie:

Nieuw

Denon DJ Prime 4+ - 4-decks standalone dj-controller met o.a. wifi, streaming audio en 10" display

De PRIME 4+ brengt een frisse nieuwe look en next-level features voor de legendarische bewezen prestatiekracht van de PRIME4.

Op voorraad. Levering in 1-2 werkdagen
€ 2.699,00 € 2.599,00
Share This: