Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Akai Professional® viert 35 jaar MPC met de nieuwe MPC X Special Edition-de krachtigste MPC ooit!

Akai Professional® viert 35 jaar MPC met de nieuwe MPC X Special Edition-de krachtigste MPC ooit!
De MPC X Special Edition herdenkt 35 jaar innovatieve steekproef-, geluids- en sequencing -technologie van Akai, de belangrijkste naam in muziekproductie.

FT Lauderdale, FL USA (26 april 2023) - Akai Professional, een toonaangevende fabrikant van muzikale apparatuur en computersoftware voor artiesten en producenten, is trots om MPC X Special Edition te onthullen. MPC X SE stapt in de schijnwerpers met meer interne opslag en geheugen dan ooit. Bovendien beschikt MPC X SE over vlaggenschip tactiele besturing om het het krachtigste MPC -systeem ooit te maken. Met een stijlvolle retro -kleuren manier, culmineert MPC X SE als het hoogtepunt van de leidende naam in de muziekproductie.

35 jaar bemonstering en innovatie.
MPC heeft keer op keer de grenzen van het maken van hardwaremuziek verlegd. In elke generatie hebben toonaangevende muziekmakers technologie nodig die de snelheid van hun inspiratie en de behoeften van hun creativiteit kan bijhouden. MPC blijft het voortouw nemen met innovatieve functies en vooruitgang, waardoor muziek op magische wijze tot leven komt. Van de herhaling van noot en 16 niveaus voor de hiphopkoppen naar de besmettelijke swing voor elektronische drumgroeven en patronen. MPC is op het grondniveau van hit -nummer na hitnummer geweest dankzij de krachtig capabele
technologie.

Tegenwoordig blijft het zelfstandige MPC-platform voortbouwen op die erfenis met naadloze touchscreen-technologie, meer I/O dan ooit om een hele productiesuite samen te binden, samen met draadloze integratie zoals Wi-Fi, Bluetooth en Ableton Link 3 zodat je muziek kunt maken zonder enige beperking.

De krachtigste MPC ooit

De Rock-Solid Quad-Core-processor cementt MPC X SE als het toonaangevende moderne muziekprogramma dat wordt verbeterd met een indrukwekkende 4 GB RAM aan boord. Dit levert meer steekproef- en opnamekracht dan ooit tevoren. Laad onmiddellijk instrumenten, monsters naar grote projecten gemakkelijk dankzij het verhoogde geheugen, perfect voor studiosessies of op het podium tussen nummers. Bewaar grote projecten, sequenties, drumprogramma's direct op je beats met de uitgebreide 48 GB interne opslag zonder je workflow ooit te onderbreken.

MPC X SE is de enige MPC met 2 in/4 uit MIDI om al uw synths, toetsenborden, modules en meer aan te sluiten. Het massale verstelbare touchscreen van 10 ”is het perfecte display voor die lange creatieve sessies. 16 Toewijzing Q-linkknoppen met OLED's geven onmiddellijke visuele feedback en aan elk programma, instrument of de effectparameter invoegen voor onmiddellijke hands-on controle van uw geluid. Voor de makers met een hoog peide gebonden aan een druk schema, houdt MPC-workflow je voor op het spel met een intuïtief en efficiënt creatief proces.

Legendarische hardware, geavanceerde software

Door de jaren heen is het 16-pad MPC-raster de standaardinvoermethode voor MPC geweest. Revel in de nostalgische grijze kussenkleur van deze nieuwe generatie-pads met RGB-verlichte randen en drukgevoelige respons. Tik met gemak ritmes, melodieën of akkoorden af dankzij de noten- en akkoordenmodi, perfect voor het spelen van de duizenden ingebouwde instrumenten. MPC X SE beschikt over een eerste verzameling instrumenten, waaronder het bekroonde vlaggenschip "Fabric XL" Power-Synth, Stage Piano, OPX4 FM Synth en nog veel meer. MPC is geëvolueerd met de hedendaagse muziekmaker door niet alleen geluiden en functionaliteit toe te voegen, maar ook van wereldklasse-inzeteffecten voor verwerking. Verken een brede verzameling plug -ins zoals stotteren, granulator, halve snelheid, de luchtvocale effectensuite, moederducker, amp sim en nog veel meer. Wanneer u uw gehemelte moet uitbreiden, bladert u door de MPC-winkel en uw MPC X SE bijgewerkt met nieuwe plug-in-instrumenten zoals Mini D Synthesizer of Flavour Pro Multi-Effects Processing Unit om nieuw leven in uw machine in te blazen. Dankzij de ingeschakelde wifi, werk je apparaat in slechts enkele ogenblikken bij.

Senior Akai Professional Product Manager Dan Gill deelde “De reis voor MPC is een liefdeswerk geweest. We streven elke dag om de tools te leveren die alle muziekmakers in staat zullen stellen, van onze levenslange MPC-gebruikers die vertrouwen en vertrouwen op hun MPC's om hun dagelijkse muziekgrind bij te houden, tot de nieuwste leden van de MPC-gemeenschap die eruit zien aan de MPC -legende terwijl ze hun opkomende muzikale inspanningen uitzetten. MPC X Special Edition is een eerbetoon aan waar we vandaan komen, wat we hebben bereikt en marker van het volgende hoofdstuk van innovatieve, baanbrekende muziekproductontwikkeling. "

Belangrijkste functies
• Standalone MPC - Geen computer vereist
• MPC-plug-in-verzameling- 20+ MPC-instrumenten
• 48 GB interne opslag (meer dan 16 GB voor gebruikersopslag)
• 4 GB RAM voor bemonstering en audio -opname
• 100+ invoegen effecten van Air Music Tech
• Verstelbaar 10-”multi-gebaren touchscreen
• 16 toewijzende q linkknoppen
• iconische ‘retro’ mpc colorway
• Inclusief MPC 2 Desktop Software voor Mac en PC.

Nu uit voorraad leverbaar! OP is OP

Akai MPC X Special Edition - Standalone Music Production CenterAkai MPC X Special Edition - Standalone Music Production Center

Model: MPCXSEXEU

Share This: