Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw in de winkel: AKAI MPC Key 61 standalone mpc synthesizer keybord!

Nieuw in de winkel: AKAI MPC Key 61 standalone mpc synthesizer keybord!
de AKAI MPC Key 61 De combinatie van de legende van MPC, een enorm aanbod aan plug-insinstrumenten en een semi-gewogen 61-toetsen toetsenbord, de allereerste MPC-toetsenbord is een monumentale prestatie in stand-alone muziektechnologie en een krachtig veelzijdig hulpmiddel voor de creatieve muziek van vandaag.

De MPC-traditie
MPC is al tientallen jaren een steunpilaar van de hedendaagse productie. De lock-strakke sequencing en nauwkeurige sampling-workflow heeft door de jaren heen hiphop-, pop- en elektronische muziek gedefinieerd als de hitparade. De standalone MPC-platform heeft voortgebouwd op die rijke geschiedenis met innovatieve mix- en instrumentplug-ins, een intuïtieve gebruikersinterface en een schat aan technologie die de moderne muziekproducent omarmt. MPC Key 61 doet dat rijke geschiedenis en innovatieve geest om het volgende hoofdstuk van MPC te schrijven.

De kracht van geluid
De kern van MPC Key 61 zijn de geluiden, waaronder 25 unieke plug-in-instrumenten met de modernste sound ontwerp texturen en tonaliteit voor alle muziekgenres. Van tijdloze akoestische tot futuristische synth, de volledige sonische mogelijkheden van MPC Key 61 loopt het harmonische spectrum. Fabric XL is het vlaggenschip power synthesizer met de meest dynamische en krachtige synth-engines en gesamplede akoestische instrumenten voor hedendaagse muziekproductie. De brede selectie van voorinstellingen van Fabric XL wordt mogelijk gemaakt door een revolutionaire multi-sample-gebaseerde synthese-engine voor geavanceerde prestaties en geluid. OPx4, een krachtige FM-synthesizer-engine met 4 operators, geeft u het klassieke geluid van FM binnen handbereik. Gebouwd rond een elegante interface duik je in een hele nieuwe wereld van geluidsontwerp, effecten en parameters om maak het je echt eigen. Alle informatie onder voorbehoud akaipro.com Stage Piano, Session Strings, Stage EP en Organ bieden akoestische en elektromechanische klanken van wereldklasse instrument plug-ins. Stage Piano is een buitengewone collectie met een Steinway® vleugel en Bechstein® rechtop voor een complete line-up van rijke pianoklanken. Session Strings is een uitgebreide groep orkestinstrumenten bestemd om een ​​geheim wapen te zijn in de gereedschapskist van de componist. Van delicate solo-violen tot formidabele ensembles van strijkinstrumenten, Session Strings levert alles wat nodig is om snaarlagen van diepte en dimensie. De klank van Stage EP is minutieus trouw aan alle klassieke keyboards zoals Rhodes, FM Electric Piano, Wurlitzer® en meer, terwijl de orgel-plug-in door zijn Leslie-luidsprekersimulatie met de ziel schreeuwt en geest van de machtige B3.

Het complete MPC-pakket
MPC Key 61 is de eerste MPC die een 61 semi-gewogen keybed introduceert met snelheid en aftertouch, waardoor de nieuwe plug-in-instrumenten komen tot leven. Met 2 ingebouwde high-end 4
microfoonvoorversterkers en AD/DA-converters samen met fantoomvoeding, MPC Key 61 levert de volledige MPC-sampling-ervaring en introduceert tegelijkertijd nieuwe manieren om morph, vorm en definieer uw kenmerkende geluiden met de toewijsbare Touch Strip-controller en Q-LINK-knoppen. Van het aanpassen van gepersonaliseerde geluiden tot het componeren en volledig opnemen van harmonische en melodische ideeën, tot het leveren van laatste producties—MPC Key 61 is de meest complete muziekproductietool in de industrie voor moderne muziek makers. 16 aanslaggevoelige RGB-drumpads met aftertouch bieden de wereldberoemde MPC-beatmaking en ritmisch ervaring die ongeëvenaard is. Met een Transport aan boord legt u moeiteloos ritmes en sequenties vast werkstroom. Ga van intuïtief bladeren door de duizenden geluidspresets op het prachtige 7-inch multi-gesture kleurendisplay, om snel ideeën op een rij te zetten en ze af te ronden met premium-effecten van de bekroonde AIR Muziek Tech. Wijs alle effectparameters toe en bedien ze met de (4) 360 roterende Q-LINK-knoppen, perfect om te schrijven realtime automatisering. Met een brede selectie van I/O integreert MPC Key 61 naadloos in elke studio-omgeving. Gebruik de klas Compatibele USB-poorten om apparaten zoals MIDI-controllers, audio-interfaces of verwijderbare opslag aan te sluiten. (8) 3,5 mm CV/Gate-uitgangen bieden voldoende ruimte om aan te sluiten op uw modulaire en synth-apparatuur, en speciale Pitch Bend/Mod Wheels voegen meer controle, diepte en textuur toe. De ingebouwde TRS ¼” audio-uitgangen kunnen worden geconfigureerd als dual-stereo of vier-mono signaalpaden, terwijl de twee XLR/¼”-inch combinatie-ingangen sampling mogelijk maken en opnemen van bronnen op microfoon-, instrument- of lijnniveau via de ultraschone voorversterkers en premium AD/DA omvormers. Senior Akai Professional productmanager Dan Gill vertelde: "Geluid is altijd het kenmerk van MPC geweest. Ons pittige en warme sampling, unieke swing en groove en strakke sequencing zijn allemaal te horen op talloze grote muziekproducties. We zijn verheugd om voort te bouwen op dat erfgoed met een nieuwe benchmark voor de industrie het toevoegen van een opmerkelijke set plug-in-instrumenten en productietools voor de moderne muziekmaker. MPC-sleutel 61 rust elke muziekmaker uit elk genre uit met een divers palet aan inspirerende geluiden en tools om te knutselen hitlijsten van vandaag - en ontwikkel zelfs de nieuwe kenmerkende geluiden en stijlen van morgen."

Belangrijkste kenmerk opsommingstekens
• 25 geavanceerde instrument-plug-ins
• Expressief semi-gewogen toetsenbord met 61 toetsen en aftertouch
• Krachtige 4GB RAM / Quad Core Arm Processor – geen computer nodig
• 16 RGB-snelheidsgevoelige MPC-drumpads met aftertouch en nootherhaling
• Toewijsbare Touch Strip-controller
• 2 Mic/Line/Instrument-ingangen met hoogwaardige microfoonvoorversterkers
• Ingebouwde audio-interface met premium AD/DA-converters
• Levendig 7-inch kleuren-touchscreen met multi-touch en gebaren
• Krachtige 128-sporen MIDI-sequencer
• Wi-Fi/Bluetooth aan boord
• 4 toewijsbare Q-LINK-controllerknoppen
• Pitch Bend/Modulatie wielen
• Speciale transportsectie
• Accepteert klasseconforme audio-interfaces en MIDI-apparaten
• 4 discrete lijnuitgangen
• 8 audiotracks
• 8 CV/Gate-uitgangen voor modulaire integratie
• MPC2 Desktop Software DAW voor Mac/PC inbegrepen


AKAI mpc-key 61 - standalone mpc synthesizer keybord

de Akai Professional MPC Key 61, het revolutionaire nieuwe stand-alone productiesynthesizer-toetsenbord de drijvende kracht achter het volgende hoofdstuk van de MPC-erfenis.

Share This: